REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Robert Negoiță spune că primarul general interimar riscă să prejudicieze interesele bucureștenilor

Robert Negoiță spune că primarul general interimar riscă să prejudicieze interesele bucureștenilor

Replica API 23 noiembrie 2015 | 00:54 175

Primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, consideră că Ștefănel Dan Marin, în calitate de edil-șef al Capitalei, riscă să prejudicieze interesele bucureștenilor "din cauza managementului slab al noii conduceri" și întârzierii unor proiecte.

"Mă văd nevoit să-l anunț public pe primarul interimar al Municipiului București, Ștefănel Dan Marin, că prezența sa în această funcție riscă deja să prejudicieze interesele bucureștenilor. În sectorul 3, mai multe proiecte importante sau urgente nu au fost efectuate, iar situația este similară și în alte sectoare. De exemplu, lucrările la linia de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu stagnează, iar efectul direct este producerea constantă a aglomerației în trafic", a afirmat Negoiță, potrivit unui comunicat de presă transmis duminică.

El susține că lucrările la pasajul Bulevardul Nicolae Grigorescu — Splai Dudescu, care au termen de finalizare 2015, au fost mult încetinite.

"N-a avut loc, până acum, nicio acțiune de dezinsecție și deratizare, iar întreținerea iluminatului public a fost, practic, abandonată. Există și alte proiecte față de care Primăria Municipiului București nu-și asumă răspunderea legală. Nu doresc sub nicio formă ca locuitorii Sectorului 3 să aibă de suferit din cauza managementului slab al noii conduceri a Capitalei. De aceea, îl avertizez pe Ștefănel Dan Marin, primar interimar, să-și ia atribuțiile în serios și să rezolve urgent toate problemele semnalate", a adăugat Negoiță, citat în comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218