REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Robert Şerban

Robert Şerban

Replica API 10 mai 2017 | 00:00 909

Măi, nene! Pe politicieni nu-i doare gura să promită! Pur şi simplu... parcă vine de la sine, mai rămâne de văzut dacă şi trec la fapte. Bunăoară, la şedinţa de ieri, "încolţit" de doleanţele unei femei şi ştiind că se filmează, primarul din Eforie, Robert Şerban, a promis că va monta limitatoare de viteză pe o stradă. Doar nu-l doare gura! Să vedem dacă şi face ce a promis... şi cu ce bani!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Eforie primarul decide nu este nevoie de consiliu ,pe faleza darama copertine, interzice comertul fara a consulta consilierii locali nu elibereaza autorizatii de functionare abuzuri peste abuzuri
0
0
Esti cel mai bun,bravo
2
0
Doamna cu doleantele ce consumase ? ,ca este cunoscuta ca o super consumatoare de bauturi spirtoase
1
0
ATI UITAT DE PIRVESTII, CA SE POZEAZA NUMAI CU NEPOTII LOR SI CICA IUBESTE COPIII EFORIEI, CARE COPII? EHE........PE CAT E DE MICA EFORIE SUD PE ATAT E PLINA DE JIGODII SI MAFIOTI. SI VRETI SA O DUCEM BINE?
1
3
Este in politica,deci are voturi de partea lui. Sunt suficienti cei care asigura existenta in politica pentru asa fapturi,care printre altele determina ,,bunul'' mers al tarii in ansamblu. Ca sa fii politician nu faci scoli inalte,nu dai examene de competente,pur si simplu dai din fleanca cu tupeu si aduni voturi de la oamenii care se vede ca sunt indiferenti la ce hahalere le ucid viitorul.Ar fi chiar o mare descoperire sa gasesti in politician complet devotat alegatorilor,unul care chiar sa vrea si sa si faca bine celor din jur.
2
0
Acest infect infractor o sa faca minim 6 ani de puscarie. Are deja 7_8 plangeri. Autorizatiile pentru cele doua hoteluri si contractele semnate fara respectarea legilor in viguare. Unele facute din 2012 paba in 2016 de roberta. O sa-i placa cu baietiii la poarta alba.
7
4
Primarul interlopilor Crusoveanu ,Dilimache,Ciusca si altii ,protejatul politistului corupt Avatavului....o marioneta ,un om de paie,caruia ii place praful...
10
5
Dar este treaz,sau mahmur dupa o noapte petrecute cu penalul ala de chipara,betivul,scursura,drogatul,nici nu se gasesc cuvinte Mai frumoase ptr acest chipara,a nenorocit Eforia,cu gastile lui de drog.....Robert,Tine-l departe ,ca-i pacat de tine ,Iti strici imaginea
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108