REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Robert Şerban

Robert Şerban

Replica API 1 noiembrie 2018 | 00:00 818

Şedinţă de Consiliu la Eforie. Nimic ieşit din comun, doar că... primarul Robert Şerban insistă să-i calce pe nervi pe cei de la PSD. Chipurile, are şi al doilea mandat asigurat. Convins de chestia asta, Şerban le râde în nas pesediştilor, dar nici nu-şi imaginează ce urmează în campanie!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este cel mai slab primar al orasului de pana acum...un personaj monosilabic care nu stie sa vorbeasca. In loc sa faci ceva pentru eforii,tu asculti ordinele lu' nasu crusoveanu ai fost si vei ramane un dobitoc,iar in ce priveste al doilea mandat eu iti sugerez sa iti iei gandul impreuna cu echipa ta de consilieri incompetenti. La cat ai mintit locuitorii nu cred ca iti vor da iarasi crezare.
2
0
Nu il voteaza nimeni a doua oara. Prima data am gresit cu totii ca l-am votat. Nu a reparat macar un trotuar in Eforie Nord. Il injura toti turistii de ani buni cand coboara pe plaja pe scarile sparte si pline de urina. Trotuarele din dale vechi de 50 de ani distruse. Si tot nu il intereseaza. Doar tiganii de l-or vota. Indiferent cine vine, dar nu actualul primar care e nimeni.
3
0
I-o fi dat inapoi lui Crusoveanu suta de mii de euro din campanie ? Mai e cineva in Eforie dela care n-a luat bani cu imprumut ?
6
0
Ce faceti cu cimitirele cu cosurile de gunoi cu cainii cu gazele cu scolile cu hotii cu mizeria din oras?Sinteti un nenorocit de om care distrugeti si ce a mai ramas din oraselul nostru.Luatear dracu
6
3
Va legati degeaba de viata omului. El vrea sa faca numa bine. Doar ca Primar e fratii Chiparu.
8
0
Roby nu uita primaria nu este a ta! NU TE MAI VREA NIMENI est zero barat. Primar vei fii la poarta alba nu a apelor.
7
3
Un carton pus pe scaunul primarului asta ma Serbane.Nici macar nu stii ce valoare are locul pe care il ocupi.Tu inca esti viceprimar.
7
0
Pirleste-le PE toate,Robert,esti baiat frumos,educat,cu mult bun simt,respective pe cei din Eforie,nu stiu cine este Andra,dar cred CA e fats lu Batrineanu,e frumusica,de altfel,a ocupat si UN lic de munca,in birou,deci daca este ea,e frumusica,dar sa-ti respective sotia si copilul,adica sa fie doar ,,aventuri,,mult success,sa still CA si sustinere de la multi eforieni,nu ne trebuie alt Primar din ciuma Rosie,alt nenorocit,CA Brailoiu,gata ,ajunge,di numai Baga in seama gurile spurcate ,rele,Alex unor spurcati,care asteapta,numai pomana,dar la munca,nu se inghesiuie,au ,,tensiune,,panaramelr
6
4
o mai parlesti pe Andra, fii-sa lu ala de la carciuma Cheers ?!!
6
0
ce lingau esti perversulei lingi si tu dupa cum bate vantul de fapt cum fac toti pupincuristi perversi din eforie
7
0
Felicitari Primarului
3
10
Relaxare maxima...in rest orasul asta se autoguverneaza...
12
0
Dupa ce terminam de furat ne dam demisia
11
0
Robert lasa prafurile
16
0
Mai e unul asemanator si la Techirghiol.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102