REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Robert Şerban vrea să afle ce au făcut în ultimii 5 ani societăţile Consiliului Local Eforie

Robert Şerban vrea să afle ce au făcut în ultimii 5 ani societăţile Consiliului Local Eforie

Replica API 14 iulie 2016 | 00:40 396

Robert Şerban

Consilierii locali din Eforie sunt convocaţi, azi, în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi figurând 12 puncte. Unul dintre proiecte se referă la o rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului, un altul la desemnarea lui Ion Udrea ca reprezentant al Eforiei în AGA de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanţa. De asemenea, un alt punct care va fi dezbătut de consilieri se referă la efectuarea unei expertize economico-financiare asupra activităţii desfăşurate în ultimii 5 ani la nivelul Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Eforie. Tot la propunerea noului primar, Robert Şerban, se va supune aprobării un proiect de hotărâre privind efectuarea unei expertize economico-financiare la nivelul activităţii desfăşurate de societăţile înfiinţate de Consiliul Local, în ultimii 5 ani.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crusoveanu iti spune ceva?
0
0
Domnul Robert draga Eforianule in ''epoca brailista '' cum o denumesti tu era viceprimar si este direct raspunzator de tot ce s a petrecut. A trecut ceva timp si nu vad nimic sa se miste sa de a domnul sa fim o Eforie infloritoare asta ne dorim cu totii..!!
0
0
Totii sunt la fel sa fim seriosi cand se fura ani trecuti Robert Unde era
1
0
Felicitari! Rautatile nu trebuiesc luate in seama! Eforie o sa fie un oras minunat cu noul primar, momentan are de dovedit hotiile din ultimii 12 ani din epoca brailista, usor usor Eforie o sa fie cuma fost odata, cei care nu sunteti din oras sa stiti ca toate mesajele acuzatoare la adresa actualului primar sunt din partea celor 30-40 de psd-isti care nu s-au vandut. Dnul Serban este un om modest, educat si doreste binele orasului. Este nascut in acest oras si doreste sa redea eforienilor orasul din vremea copilariei dansului
5
0
Am scapat de dracu si am ales satana.Asta fura de rupe cu Greceanca si Enuc!i-a spaga la fiecare autorizatie de functionare, construire, vinde terenuri fara licitatie, blocheaza strazi...ce p...la lui!
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218