REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.6° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.6° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Robert Turcescu îi propune o lovitură de maestru lui Iohannis: premierul care va duce 100% la alegeri anticipate

Robert Turcescu îi propune o lovitură de maestru lui Iohannis: premierul care va duce 100% la alegeri anticipate

Replica API 19 octombrie 2019 | 02:22 518

Deputatul PMP, Robert Turcescu, susține că în cazul în care Ludovic Orban nu va reuși să își treacă guvernul prin Parlament, atunci Klaus Iohannis ar trebui să forțeze alegerile anticipate, adică căderea unui al doilea guvern consecutiv. Turcescu îi propune lui Klaus Iohannis să îl nominalizeze pe Traian Băsescu pentru funcția de premier, iar atunci este sigur că Tăriceanu, Ponta și Viorica Dăncilă nu-l votează sub nicio formă.

”Sa zicem ca Tariceanu, Ponta, Barna si Veorica nu-si lasa partidele sa voteze Guvernul Orban. Bineee...

Ca sa citez din clasicul ala micut, sef la USR, care pe vremuri era mare specialist in fonduri europene, daca as fi presedinte stiti pe cine as nominaliza a doua oara ca prim-ministru?

Ei bine, ati ghicit: pe Traian Basescu insusi! Atunci sa vezi chinuri pe Tariceanu, Ponta si Veorica, ba chiar pe Barna insusi: il voteaza sau mergem la anticipate?

Mai, baieti, mai ginditi-va, ca niciodata nu se știe ce va astepta! Viata, aia politica mai ales, e plina de surprize”, scrie Turcescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana la urma lui chioru asta chiar nu-i face nimeni nimic? Sau lui alcolistul ala de Bechir sau Bichir care i-a dat mereu hartiile pe sub masa ca nu e turnator? Toata tara stie numai procurorii nu
7
1
si inteleg de ce constanta arata asa pai cu cetateni care inca il mai sustin pe basau cu indivizi care il pupa in fund pe ijohanis nu avem nici o sansa!
5
1
Face lumea bascalie de Basescu dar Base este cu 10 clase peste toti cei care distrug acuma tara! Vreau sa-l vad pe ala care-i sta in fata la orice dezbatere directa, pe orice tema, politica interna, externa, economica, militara..Nimeni. Praf ii face Base pe toti! Basescu a fost singurul care-a adus pensiile toate doar dupa CONTRIBUTIVITATE. Legea 263 din 2010. Tot el a spus si facut: vreti pensie, stati la pensie, vreti salariu, renuntati la pensie. Din doua una. Multe lucruri bune a facut Base si sigur ca a deranjat mogulii si nesatuii urcati in carca Romanilor.
3
5
MARS DE AICI NEMERNICULE OPORTUNISTULE PE CIN REPREZINTI TU ACOLO PE CONSTANTENI...MA INDOIESC SALARIU SI FITILEALA II OCUPATIA TA ZILNICA LIMBRICULE
5
3
basescu face guvern cu psd , pmp,alde si pro-romania ! se vor caca pe ei usr-istii si liberalii !
2
5
Bravo bai turnatorule. Propune o si pe udrea sefa la justitie si te ai rahatit pe toti romanii. Felicitari celor cre i au ales pe acesti intrrlopi politruci
9
3
Turcescu asta parea un tip Istey. Daca crede ca Petrov mai este agreat de cineva se insala amarnic
7
4
E simplu. Orban o sa fie premier cam cat a fost Geoana presedinte
6
6
Politicieni de doi bani, T dovedeste ca e un parazit care se incadreaza in gasca de paraziti a carui lider e viermele sef base. Nu va pasa de romai absolut deloc, doar la manevre si profituri politice, financare..etc va ganditi! Un rahat p..m..p., nu i mai alegeti, oameni buni ca ne batem joc de viitorul copiilor nostri
9
2
si eu sunt pentru Base.Base primministru,Nutzi vice,
11
5
colonel facut la apelul bocancilor esti prost,poate nu ai auzit de CVORUM, adica Petrov o sa fie aproape sigur in sala si o sa-l votezi tu cu Tolomac impreuna .Cap ai,minte iti mai trebuie.Crezi ca ALDE,Pro Romania si PSD vor anticipate?Iar PNL,USR si voi o ardeti asa de ochii lumii pe aceiasi tema!Oare cati din alegatorii ALDE si PSD vor mai vota tradatorii guvernarii ? Dar pe voi,pe oamenii hotului de Barna?Cat despre PNL s-a cam dus valul,au cam vazut romanii ce le poate pielea !
10
5
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
10
6
Tu ori faci misto ori esti dus cu capul!!
10
6
Bun-rau,la ora actuala,ar fi cel mai bun prim ministru.
9
15
Securistilor ordinari ce sunteti! Asta ne mai lipsea, Petrov, din nou la butoane!
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920