REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Robert Turcescu, reacţie după condamnarea lui Dragnea

Robert Turcescu, reacţie după condamnarea lui Dragnea

Replica API 28 mai 2019 | 01:55 449

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3,6 luni cu executare de magistraţii Curţii Supreme. Reacţiile adversarilor politici nu au întârziat să apară: "Din blocul plin de corporatisti din apropierea sediului PMP s-au auzit urale. Se încheie o era politică, din acest moment România intră pe alt drum. PCR travestit in PDSR şi apoi în PSD îşi dă obstescul sfârsit după ce ne-a bântuit ca o fantomă vreme de 30 de ani. Hai, la treaba că avem mult de muncă!", a scris parlamentarul PMP de Constanţa, Robert Turcescu, pe facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te - au parasit toate femeile , asa esti se pare si in familie , duplicitar . Sa nu mai calci prin constanta , nici macar la plaje . Ti-ai batut joc de noi , te-a impins basescu sa mananci o paine , ai lucrat - o pe Sorina Matei , mars perversule !
0
0
tu ar trebui sa taci sa te ascunzi , cum ai facut averea aia case, terenuri si conturi ???
1
1
esi ma aligatorule
1
1
A fost arestat un om,pe bune sau pe dosare contrafacute. Un om,unul singur din sutele de oameni ca ar trebui sa fie la parnaie de treizeci de ani pana acum,fara drept la a fi azi liderii nostri.Romania se bucura ca unul a intrat la bulau,in timpe ce este furata secunda de secunda inclusive de mii de insi care se declara fericiti ca Dragnea e la ,,mititica''. Ia sa vedeti voi ce viata dulce vom avea dupa ce Dragnea a intrat acolo,ce fericiti vom fi toti cu usereu si pedeleu ce aduc aminte de Gestapou. E bine,romanii vor inapoi,nu au priceput istoria dictatorilor si vor sa mai repete.
1
1
Constantenii s-au desteptat , au dat de pamant cu ciuma rosie , bravo !
1
3
nu ti-e rusine sa iesi pe strada , te huiduie lumea in constanta , ai distrus pmp constanta , acoperitule , mars acasa la tatucul securist !
4
2
uite cine judeca si da sfaturi? a uitat cu ani in urma.....nu? romanii astia, cea mai falsa natie !
4
2
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
5
4
acoperitu, a ramas fan BASESCU
3
2
Un turnator suparat.
5
3
Liber la corporatii sa numao plateasca.bv romanilor prosti care ati votat cu usr si pnl
3
5
Esti necajit bai limbistule. Esti un sugaci oportunist. Vai mama ta Turcescule.....
8
6
comentarii de turcescu un neam prost care a pupat un bhasanau si a luat lumina .Bai romani uite nici ceausescu nu a fost asa demonizat ca Dragnea. Muie Turcescule si corporatistilor manipulati grosolan Va era frica ca pleaca multinationala ca i-a pus Dragnea sa plateasca impozit in Romania, acum aplaudati ca v-ati salvat joburile si saormele de copii injectati cu hormoni care nu vor murii de foame de ceilalti va doare in cur sclavetilor !
20
20

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614