REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Roman: Cele mai mari achiziţii pe perioada pandemiei le-a făcut PSD

Roman: Cele mai mari achiziţii pe perioada pandemiei le-a făcut PSD

Replica API 6 iulie 2020 | 00:00 1157

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, susţine că cele mai mari achiziţii pe perioada pandemiei le-a făcut PSD, prin cei 28 de preşedinţi de Consilii judeţene şi 1.700 de primari pe care îi are.

Florin Roman

"Dragi colegi de la PSD, ceea ce nu vă place dumneavoastră este că întotdeauna, atunci când au fost la putere guvernări de dreapta, procurorii şi-au făcut datoria, procurorii s-au uitat în spate şi nu au lăsat aceste hoţii să rămână îngropate. Haideţi să vă spun ce aţi făcut pentru colegii voştri. Cele mai mari achiziţii pe perioada pandemiei le-a făcut PSD, prin cei 28 de preşedinţi de Consilii judeţene şi 1.700 de primari pe care i-aţi avut şi o să discutăm cu siguranţă lucrurile astea la comisia de anchetă. O să le discutăm aşa cum trebuie", a declarat Roman, luni, la "Ora prim ministrului" din plenul Camerei Deputaţilor, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, cei care "au pus mâna în borcanul cu miere" în perioada pandemiei COVID-19 trebuie să răspundă, indiferent de culoarea politică pe care o au.

"Am spus că cei care au pus mâna în borcanul de miere în perioada pandemiei, indiferent de unde sunt, trebuie să răspundă şi eu sunt convins că vor răspunde, dacă nu în faţa legii măcar în faţa lui Dumnezeu, că nu poţi să îţi baţi joc de necazul oamenilor. Nu vă vedeţi colegii, cum e cazul de la Iaşi, unde s-au dat 13 milioane de euro pe un aşa-zis spital? Voi ştiţi să faceţi hârtii dar uitaţi să le construiţi, iar banii dispar. Aşa cum s-a întâmplat şi cu autostrăzile", a adăugat liberalul.

El a mai susţinut că Guvernul Orban a făcut toate eforturile pentru ca românii "să fie apăraţi" în momentele dificile din perioada pandemiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
balosule nu mariti voi pensiile conform legi ca osa vedeti voi nu oasa trebuiasca motiune de cenzura osa plecati cu Iohanis cu tot spor la cheltuit bani aiurea
0
0
Una din achizitii este PNLul . Un fleac: v-au cumparat , ca erati de vanzare .
0
0
Acum ca au fost descoperite nereguli de catre Curtea conturi la Ministerul Sanatatii gata, psd a furat. Bai jigodiilor, v-am votat tocmai sa nu mai auzim mizerii de genul si voi i-ati intrecut pe pesedei. Multa muie cu kkt jigodiilor, cine dracu v-o mai vota.
5
3
mah penelor? Voi la guvernare si psd a furat? Ha ha ha! Sunteti prosti rau! Ma strc de ras cand va aud. Tare mi e frica sa nu ma culc viu si sa ma trezesc Doamne fereste mort. De ras. I ati luat fata Vioricai. Ha ha ha!
6
9
Va fugit si Strutinky, hai ca mai sunt cativa pe duca. Unii sunt prosti rau si asta e boala Constantei
3
2
De ce nu te-oi fi batut tu pentru o sefie de CJ si ai tinut sa fii sef in parlament daca banii mari sunt la CJuri si nu la guvern... mamicuta, voi liberalii mintiti prin toti porii
4
4
Bai esti prost? Cine dracu va crede?califica
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367