REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Roman (PNL): Baronii roşii ai PSD refuză să cumpere aparate de testare PCR pentru coronavirus

Roman (PNL): Baronii roşii ai PSD refuză să cumpere aparate de testare PCR pentru coronavirus

Replica API 9 aprilie 2020 | 00:00 1077

Florin Roman

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, susţine că majoritatea consiliilor judeţene sau primăriilor conduse de reprezentanţi ai PSD nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.

"Nu sunt în stare să rezolve problemele în judeţele roşii, dar vin şi spun că au soluţii la nivel naţional. În majoritatea judeţelor conduse de baronii roşii ai PSD, consiliile judeţene sau primăriile municipii reşedinţă de judeţ nu au alocat fonduri destinate achiziţionării de aparate de testare PCR. La Buzău, în fieful preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ şi primăria nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de testare. Situaţia se repetă în Teleorman, Vrancea, Neamţ, Gorj sau Olt, unde consiliile judeţene conduse de pesedişti nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare", spune Roman într-un comunicat transmis de PNL.

Acesta adaugă că în toate aceste judeţe conduse de PSD, numărul îmbolnăvirilor este mic, întrucât nu se fac teste.

"Exact ce, în mod ipocrit, liderii PSD reproşează Guvernului liberal. Practic, baronii roşii şi-au abandonat cetăţenii judeţelor pe care le conduc. Mâna de ajutor a venit în fiefurile PSD, din partea Guvernului liberal, care a finanţat prin Ministerul Sănătăţii achiziţia de PCR-uri. Întrebarea legitimă care se pune este cum să credem o iotă din 'soluţiile' liderilor naţionali ai PSD, când ei nu sunt în stare să rezolve problema din curtea lor? O altă întrebare legitimă este de ce baronii roşii ai PSD nu au alocat bani pentru achiziţia de PCR-uri, de ce nu fac teste în judeţe, adică exact ce trâmbiţează ei seară de seară la tv?", mai susţine Roman, potrivit Agerpres.

El le solicită social-democraţilor să se implice în lupta cu epidemia de coronavirus.

"Solicităm liderilor ipocriţi ai PSD să lase minciuna şi ipocrizia de o parte, să lase aerul Bucureştiului şi să se întoarcă în judeţele lor, să pună osul la treabă în lupta cu epidemia. Ţara e în război cu epidemia, mai puţin liderii PSD izolaţi şi carantinaţi în propriile locuinţe!", afirmă liderul deputaţilor PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa MUIE pentru PNL -isti in frunte cu KWI, Organ, Turcana, Buze roz, etc si nu in ultimul rand lui Florin Roman pupincuristul de serviciu.
3
1
in oasele tale inputite jegule cauti unul vinovat de stresul pe car ti-a dat PSD sa conduci pina la iarna si osa te inbolnavesti de atita condu si osa arati ca o javra napirlita fara par pe ia nici hingerii nu osa aibe ce face cu tine voturi ioc
4
1
muie penele
4
2
Ba, esti dus cu capul ?
3
4
Dc un doctor isi da demisia vreti sa-i luati dreptul de libera practica.se numeste dezertare. Dar voi trimiteti medici in italia. Se numeste solidaritate. Dar d c nu suntem solidari cu spitalele din romania care nu au medici? D c puneti conducere militara? Pt ca aia nu au voie sa se planga de lipsuri? Le trimiteti acum materiale si ei nu au voie sa spuna ca au gasit magazii goale? Sunt medicii civili alintati, nu ministerul incompetent. Noroc cu medicii militari, ,,eroii " natiunii. Va invit in spitalele militare sa vedeti jeg, incompetenta,lipsuri si malpraxis. Haideti la spialul gafencu!
4
2
Vitelul asta PNList incearca sa ne fraiereasca pe fata! Pai in ultimele 5 luni, de cand a bubuit asta cu epidemia voi nu v ati ocupat decat de alegeri anticipate si pensii speciale. Acum dati din colt in colt si va dati demisiile...vezi ministrul sanatatii Costache care a dat primul bir cu fugitii cand a vazut ca este groasa. Incompetentilor!
6
4
La Bucuresti ati blocato pe firea si in alta parte unde nu dati si bani faceti critici aiurea. Faceti exact cum facea PSD cand era la putere. Acum cand e nasol tot la politica va e gandul. Toata clasa politica trebuie schimbata dupa gripa asta. Va acuzati unii pe altii voi cu politica voastra iar de gripa au grija doar cei din linia intai.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614