REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Roman: PNL va susţine orice proiect de lege referitor la impozitarea pensiilor speciale; nu avem orgolii

Roman: PNL va susţine orice proiect de lege referitor la impozitarea pensiilor speciale; nu avem orgolii

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 1027

PNL va susţine orice proiect de lege referitor la impozitarea pensiilor speciale, liberalii fiind "deschişi" pentru închiderea acestui subiect, a declarat, miercuri, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

Florin Roman

El a spus că a participat la întâlnirile liderilor de grup pe tema pensiilor speciale, adăugând că liberalii nu au 'orgolii'.

"Am convenit la comitetul liderilor, ieri am avut prima întâlnire, astăzi vom avea a doua întâlnire. Am susţinut că vom participa la această întâlnire. Punctul nostru este foarte clar, vom susţine orice proiect de lege referitor la impozitarea pensiilor speciale, după decizia CCR de neconstituţionalitate a proiectului PNL privind anularea pensiilor speciale. Suntem deschişi, nu avem orgolii, pur şi simplu odată şi odată va trebui să terminăm şi cu acest subiect. Sper să nu fie doar un tertip pentru a trage de timp din partea celor de la PSD. Eu cred că într-o săptămână putem închide aceste discuţii şi vom şti foarte clar dacă vom avea o iniţiativă legislativă de impozitare în trepte a pensiilor speciale", a afirmat Roman la Parlament, scrie Agerpres.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a declarat, luni, referitor la anunţul PNL privind depunerea unui proiect care prevede eliminarea pensiilor speciale, că este "un întreg concurs de populism" între grupurile parlamentare şi a făcut un apel la Guvern să dea o ordonanţă de urgenţă pe tema impozitării acestor pensii, pentru "a nu se prelungi la nesfârşit" această dezbatere. Simonis a spus, de asemenea, că îi invită pe liderii grupurilor parlamentare pentru a discuta o soluţie concretă pentru impozitarea pensiilor speciale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa mori tu Simonis, ordonanta de urgenta! De ce? Ca sa cada doar pe PNL magareata? Dati lege de impozitare in parlament si votati-o toti si atunci o sa fie multumita toata lumea. Ai dreaq jigodii psd-iste!
0
1
Ba fomistilor asa e de cand lumea, bogatu mai bogat , saracu tot sarac. Nici comunismul nu a schimbat nimic
1
0
Oligrofenule, santeti de 6 luni, daca vroiati le impozitati din decembrie. Dar nu vreti, fiindca ii deranjati pe procurori si judecatori, bratul inarmat al vostru. Pai e posibil sa se intoarca, sa va faca voua flagrant si sa-i scape pe pesedisti.Minciuna si gargara e arma letala cu care spalati pe creier p-aia mai neciopliti, pe analfabetii functionali.
4
1
Siktir nenorocitilor, si asta va pica pentru ca faceti in asa fel incat sa cada.
3
1
Vrem rezultate, vrem fapte. Vrem sa vedem cum profitorii de pensii speciale raman numai cu pensiile normale. Nu este datoria noastra sa muncim ca sa le platim lor pensiile nesimtite de stat cu fundul pe scaune.
4
1
Pai VOI nu vreti sa le impozitati, ce o mai frecati atat!
3
2
Toata lumea stie. Am fost pus sef de hrebenciuc. Am 5000 de euroi.Mai stau. E bine.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218