REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Româncă agresată de un polițist italian pe aeroportul din Bergamo. VIDEO

Româncă agresată de un polițist italian pe aeroportul din Bergamo. VIDEO

Replica API 2 august 2021 | 21:27 1281

Zeci de români au rămas blocați pe Aeroportul Bergamo din Italia după ce compania Ryanair a anulat cursele spre Suceava și București fără niciun fel de avertisment, în timp ce cursa spre Timișoara este operată.

Pasagerii blocați pe aeroport se plâng că sunt ignorați complet de reprezentanții companiei. Oamenii nu au primit niciun fel de explicații și nici nu li s-a comunicat ce se va întâmpla în continuare.

Una dintre pasagere a filmat momentul în care un reprezentant al forțelor de ordine încearcă să calmeze mulțimea furioasă, relatează stirisuceava.net, citată de stiripesurse.ro.

„Filmat pe aeroportul din Bergamo, acum câteva minute. Zborurile Ryanair spre Bucureţti si Suceava anulate. Ofiţerul de politie al cărui nume apare mi-a smuls telefonul din mana şi mi-a distrus sticla. L-am recuperat foarte greu, cu ajutorul celorlalţi pasageri infuriaţi înainte de a-l distruge total.

Ne aflăm pe Bergamo in continuare fără ca nimeni de la companie să apară. Iar poliţia aeroportului apără o companie care-şi bate joc de pasageri. Unei pasagere i s-a facut rău şi are nevoie de asistenţă medicală. În tot acest timp se îmbarcau pasageri Ryanair spre Timisoara”, a scris femeia pe Facebook.

De altfel, companiile low-cost care operează curse de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava și-au făcut un obicei să anuleze curse fără niciun fel de avertisment și fără explicații. Autoritățile nu au niciun fel de reacție față de aceste practici ale operatorilor aerieni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dracu cautati pe acolo ?Mai stati pe acasa ca si aici avem ce face !
1
1
De ce mai are ecuson in piept daca ii e teama sa fie filmat?
1
0
norocul vostru e ca si astia sunt tot neam de zburatoare, daca erati pe Luton nu caraiati unul
2
0
ce.ifa,tecrezi teleoperator?pe aeroport nu comentezi,altfel te trezesti priponita pina te linistesti.te crezi in satul natal?bine ti.a facut!
4
3
L-au gasit bine pe agent,zici ca e desenat cu stanga
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367