REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Româncele se distrează în Japonia! Cristina Neagu și restul „tricolorelor” s-au duelat la jocurile video

Româncele se distrează în Japonia! Cristina Neagu și restul „tricolorelor” s-au duelat la jocurile video

Replica API 28 noiembrie 2019 | 00:00 420

Handbalistele României au fost la o sală de jocuri în Kumamoto și s-au amuzat de minune. Au jucat baschet virtual, au pilotat mașini de curse sau au împușcat „monștri”.

CM de Handbal se va disputa în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie, în Japonia;

România va juca 5 meciuri în grupe: cu Spania (30 noiembrie), Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).

Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„Naționala” feminină a României a avut o zi de relaxare la Kumamoto, în așteptarea startului la Mondialul feminin. Antrenorii Tomas Ryde și Costică Buceschi au vrut să le scoate pe fete din starea de tensiune dinaintea unui turneu final și le-au dus la o sală de jocuri video.

Neagu, Pintea și compania s-au distrat de minune și au uitat pentru moment de meciurile extrem de grele care vor urma în Japonia.

Denisa Dedu și Crina Pintea s-au întrecut pe circuitul de Formula 1, la fel și Diana Ciucă, Cristina Neagu și-a încercat dexteritatea și precizia la un joc cu bile, Patricia Vizitiu și Ana Maria Iuganu au încercat să țină ritmul la tobe, iar Raluca Băcăoanu și Iulia Dumanska au dansat la „Dance Dance Revolution!”.

Seara de joi s-a încheiat pentru „tricolore" la o cină cu reprezentanții Saga Sport Commission, cei care au facilitat cantonamentul Romaniei în prefectura "Saga" înaintea Campionatului Mondial.

Reprezentanții FRH au oferit plachete gazdelor, dar și un tricou al "naționalei", personalizat cu semnăturile jucătoarelor.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vor distra celelalte echipe cu ele
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367