REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Români din toată ţara au anunţat că vor fi prezenţi la IPJ, pentru a-l sprijini pe IPS Teodosie!

Români din toată ţara au anunţat că vor fi prezenţi la IPJ, pentru a-l sprijini pe IPS Teodosie!

Replica API 12 noiembrie 2016 | 00:31 282

Credincioșii din toată țara au decis să fie alături de IPS Teodosie. Au făcut și un grup de Facebook, acolo unde au stabilit ca joia viitoare, 17 noiembrie, să fie prezenți în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru a-l susține pe Arhiepiscopul Tomisului atunci când va veni să dea cu subsemnatul.

"Având în vedere şirul faptelor acestor sectanţi posedaţi de cel rău, jignirile şi agresiunile fizice şi verbale aduse preoţilor care din dorinţa de ai fi aproape l-au însoţit astăzi (joi, 10 noiembrie anul curent) la IPJ Constanţa pe IPS Teodosie propun că noi oameni de rând să îi fim alături şi să mergem joia viitoare la 8 dimineaţa la sediul IPJ Constanţa de pe Bulevardul Mamaia pentru a evita atacul acestor jurnalişti! Doamne Ajută! Va rog distribuiţi acest apel pentru a ne strânge cât mai mulţi!" este mesajul de pe pagina "Alături de IPS Teodosie".

Și comentariile nu au întârziat să apară, precizându-se că vor veni oameni din toate colțurile țării. Ulterior, o persoană a intervenit și a spus că este vorba despre un îndemn la încăierare. "Nu îndeamnă nimeni oamenii sa se incaiere. Cei pro cu cei contra. Cum dumneavoastră aveți libertatea și dorința să vă spuneți părerea, tot așa și noi, oamenii de rând, avem dorința și dreptul sa susținem pe Înaltpreasfințitul! Nu știu dacă sunteți ortodox sau nu. Este alegerea dumneavoastră.

Dar să nu uitam ca ziariștii , reporterii (unii nu toți) lovesc în Biserică. Și lumea își pierde credința. Asta doriți? Să pierdem credința strămoșească de 2016 ani ? Eu unul nu", a spus Victor Ianoș. În discuție a intervenit și Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului: "Fraţilor, vă rog să înţelegeţi că nu este cazul să ripostăm aşa. Vă rog să nu puneţi pietre în spatele IPS Teodosie prin aceste inflamări. Nu poate ieşi nimic bun din această iniţiativă".

Liliana CHIRU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/arhiepiscopia-tomisului-indeamna-credinciosii-la-calm-si-rugaciune-297280/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102