REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

România A RATAT calificarea la Eurovision 2018!

România A RATAT calificarea la Eurovision 2018!

Replica API 11 mai 2018 | 16:49 227

Reprezentanţii României la Eurovision 2018, membrii trupei The Humans, au ratat calificarea în finala de sâmbătă a competiţiei muzicale, care are loc anul acesta pe scena de la Altice Arena din Lisabona, Portugalia, anunţă Mediafax.

Într-o conferinţă de presă care a avut loc înainte de semifinală, artiştii de la The Humans au prezentat conceptul show-ului de la Eurovision. "Suntem încântaţi să realizăm o premieră la Eurovision, aducând pe scena concursului nu mai puţin de 31 de personaje. Chiar dacă regulamentul nu permite mai mult de şase artişti pe scenă, noi vom realiza o premieră şi vom fi, într-un fel, mai mulţi. Spectacolul nostru include şi 25 de manechine purtând măşti, care sugerează depersonalizarea şi riscul pierderii identităţii într-o lume tot mai grăbită şi mai indiferentă, la care suntem martori în viaţa de zi cu zi. Conceptul accentuează mesajul piesei, care este unul de speranţă şi de încurajare. Vrem să accentuăm cât de important este să te opreşti, să priveşti în jurul tău şi să te bucuri de viaţă", au declarat artiştii.

Momentul artistic l-a avut ca regizor pe Petre Năstase şi ca regizor muzical pe Gabriel Scîrlet.

Trupa The Humans, înfiinţată în urmă cu un an, abordează un mix de stiluri muzicale, funk-pop-rock, şi este formată din Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bas), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce).

Single-ul "Goodbye" a fost compus de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei.

Fanii din cele 18 ţări repartizate în a doua semifinală şi cei din Italia, Franţa şi Germania au decis, alături de juriile de specialitate, fiecare cu 50%, cine va merge în marea finală.

În urma semifinalei de joi s-au calificat Norvegia, Serbia, Danemarca, Moldova, Olanda, Australia, Ungaria, Suedia, Slovenia, Ucraina.

Lor li se alătură în finală ţările care s-au calificat după prima semifinală, cea de marţi - Albania, Cehia, Lituania, Israel, Estonia, Bulgaria, Austria, Finlanda, Irlanda şi Cipru -, precum şi grupul celor cinci mari (Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia) şi ţara gazdă, Portugalia, mai notează Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piesa TVR este una oribila si vom vedea cum se va duce in uitare curand . Mai bine era trimis in Portugalia Ludovic Orban , cu cercei in urechi si nas , dar si cu tzitze uriase , capabile sa-i alapteze pe toti cei prezenti ...
1
0
Mai bine TVR trimitea la Eurovision pe Fuego cu barba!
1
0
O voce buna dar o piesa de toata jena. O coregrafie sinistra demna de un regizor ratat.
0
2
Pe bani publici TVR promoveaza formatii si cantareti tristi. Daca anii trecuti mai tineau un pic cont si de calitatea cantaretului bagat pe pile, acum nu mai tin cont de nimic, trimit si afoni, asta-i smecherie TVR e meserie!
4
0
Eurovision este o mizerie cu bani de la stat deci de la noi. Sper sa se desfiinteze. Pentru festivaluri gen cerbul de aur sau calatis nu sunt bani dar pentru bazaconia asta europeana da...
6
1
Va aduceti aminte cine era in juriu, ce tristi erau, ce departe de stima, de preocupari serioase!?!
2
0
astia viseaza cai verzi pe pereti, pana la urma e un concurs de muzica, faci o melodie care sa gadile ureche in mod placut ai sanse, in caz contrar mergi in alta parte
1
2
Melodie de cacat,concurs de cacat.
11
0
Mai bine il baga pe Brenciu
7
1
daca nu l-au trimis pe marinica namol... asa merita !
1
4
Si aici suntem praf.Traistariule unde esti baiatule,ce facusi?
6
2
Cu lautarii bineinteles ca s- a ratat calificarea.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369