REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

România nu este capabilă să-și vaccineze cetățenii, dar ajută Republica Moldova

România nu este capabilă să-și vaccineze cetățenii, dar ajută Republica Moldova

Replica API 28 ianuarie 2021 | 11:19 1117

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că o delegaţie a României, condusă de ambasadorul României în Republica Moldova Daniel Ioniţă şi secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, vicepreşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea, va avea joi la Chişinău, discuţii pregătitoare cu autorităţile responsabile ale Republicii Moldova în vederea implementării unei părţi a pachetului de asistenţă oferit de România cetăţenilor Republicii Moldova, anunţat de preşedintele Klaus Iohannis, cu ocazia vizitei oficiale efectuate la Chişinău, pe 29 decembrie anul trecut, relatează News.ro, citat de stiripesurse.ro

„Delegaţia din România va împărtăşi bune practici şi lecţii învăţate pe parcursul desfăşurării campaniei de vaccinare la nivel naţional. Totodată, vor fi evaluate elementele legate de situaţia epidemiologică din R. Moldova, va fi analizat stadiul pregătirilor pentru demararea procesului de vaccinare şi, ţinând cont de mecanismele relevante în domeniu de la nivelul UE, vor fi discutate opţiunile pentru furnizarea de către partea română a dozelor de vaccin anti-COVID-19 către Republica Moldova”, arată MAE, într-un comunicat de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intii rezolvati problemele in Romania si dupa faceti ce vreti.
1
1
sa fim uniti cu moldovenii dar nu a vrut ucigasul ilici iliescu da-i-as cacatul la lins de porc comunist !!!
2
2
Asa ii pupan noi in cur pe moldoveni si aia se pisa pe noi!
4
2
nu sunt in stare sa prezinte stiri din constanta..dar se baga in stiri internationale....handicapatilor!!!
3
1
BOI MAI SUNTETI !!
3
1
Nesimtitilor, alt titlu nu ati gasit, nu avem dozele de vaccin necesare vaccinari, asta nu inseamna ca nu suntem capabili, vedeti pe ce loc suntem raportat la populatie. Si pe Moldoveni cine sa-i ajute. Rusi ? Ne plangem pentu cozi de cateva persoane, uitativa in alte tari sa vedeti cozi de sute de metri sau oameni vaccinati in masina personala, fara asistenta dupa vacin. Jurnalisti de doi bani.
5
3
moldovenii vor incadra treningul in categoria ,asa nu faceti si-l vor ignora,cat despre pomana vine la rand cu gazul moca,curentul moca,desi noi luptam pe piata rechinilor energetici pentru moldoveni ,acesta curge moca,de fratii nostrii,abm seva
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614