REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

România nu va mai primi ventilatoare: ''Reparăm unele și lucrăm la un proiect''

România nu va mai primi ventilatoare: ''Reparăm unele și lucrăm la un proiect''

Replica API 4 aprilie 2020 | 12:39 1630

Ludovic Orban a declarat că România are contracte de 400 de ventilatoare, dar acestea nu vor ajunge în țară, din cauza unor decizii luate de guvernele țărilor din care urmau să fie importate. Totuși, premierul a precizat că autoritățile încearcă să facă rost de aceste aparate prin repararea celor vechi și stricate. În plus, Orban a precizat că se lucrează la un ventilator autohton, care ar putea fi fabricat.

”Aproximativ 500 de euro vom da la medici. Luni avem ședință de guvern, atunci o să dăm o OUG. Există contracte semnate pentru 400 de ventilatoare, dar, din păcate, graficul de livrare nu este respectat pentru că au fost emise ordine ale guvernelor de unde le importăm și nu pot ieși din țară.

Vom apela la o soluție pe care am discutat-o de a putea repera ventilatoarele care sunt stricate, ca să facem rost de 80-100 de ventilatoare. Se lucrează la un proiect de ventilator, care evoluează continuu, să facem teste.”, a spus Ludovic Orban, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar fi aparut inainte de 1989 Securitatea ar fi adus in tara cel putin 1000 de ventilatoare si meseriasii ar mai fi construit intr o saptamana suficiente ventilatoare ca sa incepem si exportul. Adevar va spun. In plus niciun medic n ar fi avut curajul sa se imbolnaveasca dar sa demisioneze. A doua zi ar fi fost carantinat si tratat in beciurile Securitatii. Familia ar fi aflat despre el doar ca a murit dupa o lunga suferinta in lupta cu o ciudata acumulare de plumb in organism. Aceeasi acumulare s ar fi observat si la cei care n ar fi respectat carantina. Ciorile...ei bine care ciori?
2
0
Nu mai pierdeti timpul cu inventat ventilatoare,furati patentul,copiati pe cele existente si produse in serie!
0
0
LA CUM LUCRATI VOI, POLITICIENII, ADORMITUL DE IOHANIS SI SERVICIILE SECRETE... OMORATI ROMANII. TARA CONDUSA DE CRIMINALI. SA FITI TOTI SEFII JUDECATI.PENTRU GENOCID. CUMPARATI CA PROSTII AVIOANE.
5
0
OMS atragea atentia de trei luni ca va fi pandemie, noua ne trebuiau de urgenta anticipate. Fratilor, traim in minciuna, adevarul cu nunarul de persoane infectate este mult, mult mai mare, asta-i motivul care nu se doreste testare in masa. Datele raportate desi sunt false, nu stam deloc bine, trebuie sa ne raportam la datele tarilor vecine care stau mut mai bine decat noi.
6
0
Bravo frate! Iarasi un comentariu ca RAZI De Te INJUNGHIE Pe Sub COASTE!! Asta cu O DAMIGEANA CU TROTIL!! Heheeehheee Buna rau cum ar veni! Dar fratilor treaba e groasa!! Trebuie da ramanem in kasa! SICA MANDOLINA ce MUYAN de ZMEU SUGATIVA ARE!!!! Inca o data buna gluma
5
1
sica am o damigeana cu trotil .o acem posta,da-le in poola mea de ventilatoare.
8
0
Eu zic sa ne ocupam de alegeri anticipate si de pensiile militarilor, ce atata graba cu ventilatoarele astea?
10
1
bai orbete nu le mai primesti din cauza ca le trebuie la americani,cat despre noi la un moment dat construiam si avioane iar acum va este greu sa faceti o pompa de aer cu presiune controlata
9
0
Depanatorii radio-tv sunt rugati sa-i carpeasca ventilatoarele defecte ale ludovicului.
9
0
Probabil ca totul este premeditat. Asa vom avea mai putini pensionari, mai putini bolnavi si mai putini medici... Asta credem ca se doreste, atata timp cat nu se iau masuri de nici un fel ,iar alesii tarii ne recomanda cum sa ne spalam pe maini si la ce distanta sa stam unii fata de altii
12
1
Din cauza incompetentei voastre mor oameni !
14
1
Ai manipulat poporul cu televizorul, saptamana viitoare vin in tara..., saptamana viitoare se rezolva... Doamne , cata minciuna, cata manipulare ca Rares Bogdan care a dat in media ca e gata vaccinul. Bai Rarese , ai spalat pe creier multi idioti cu TV tau, inculti, , semianalfabeti, ca pute tara din astia. Dar sa rostogolesti si minciuna asta gogonata.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367