REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

România, promovată în întreaga lume la World Travel Market

România, promovată în întreaga lume la World Travel Market

Replica API 10 noiembrie 2016 | 12:30 309

Strategie

Strategie

Sursa foto: infoturism.ro

Se pregătește o nouă strategie de promovare turistică a României! Președintele Autorității Naționale pentru Turism, Anca Pavel-Nedea, a avut la World Travel Market o serie de întalniri importante din perspectiva unei noi strategii de promovare turistică a României. Șeful turismului românesc a primit în standul național reprezentanți ai unor companii de marketing de prestigiu, posturi de televiziune internaționale, consultanți în domeniul turismului de afaceri (MICE), dar și a câtorva dintre cele mai importante linii aeriene ce leaga România de celelalte state ale lumii.

Mai exact, la WTM 2016 au început negocierile pentru promovarea României ca destinație de vacanță în toate anotimpurile pe Travel Channel. Noul format de promovare va prezenta țara noastră drept un loc sigur de relaxare, ofertant, atât ca destinație de city-break, cât și ca locul ideal pentru o casă de vacanță, în cadrul unor emisiuni ale postului Fine Living Network. De asemenea, A.N.T. este în discuții cu postul de televiziune History Channel pentru realizarea unei serii de emisiuni cu titlul #romania100, prezentate de Răzvan Marc, șeful Biroului de Promovare Turistică de la Londra și cunoscut realizator de emisiuni turistice din România. Filmarile #romania100 vor avea loc în anul 2017 și pregatesc anul 2018, atunci când țara noastră își așteaptă oaspeții din întreaga lume la aniversarea centenarului. “#romania100 va prezenta povestea turbulentă a României, de la regat la dictatura comunistă și până la democrație, văzuta din prisma câtorva dintre cei mai importanti ambasadori ai turismului romanesc, dar va pune accent pe România de azi, o țară ca o experiență de viață care merita traită”, a declarat Anca Pavel-Nedea. Miercuri, 9 noiembrie a.c., în ultima zi a târgului de la Londra, Președintele Pavel-Nedea a participat la Summitul Miniștrilor și a acordat un interviu amplu postului de televiziune Euronews. Potrivit ANT, astăzi, 10 noiembrie a.c., la Londra, Anca Pavel Nedea ia parte la cel mai important eveniment al sfârșitului de an în domeniul turismului, the “International Travel Crisis Management Summit”.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614