REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

România riscă o nouă procedură de infringement. Iată ce spune Dobre!

România riscă o nouă procedură de infringement. Iată ce spune Dobre!

Replica API 27 iunie 2018 | 23:13 360

Deputatul Mircea Dobre anunţă că România riscă din nou infringement din partea Uniunii Europene. Iată ce a postat constănţeanul Dobre, fost ministru al Turismului, fost membru PSD, în prezent membru al Partidului Pro România:

„În lunile noiembrie şi decembrie 2017 am dezbătut public un proiect de hotărâre de guvern privind înfiinţarea FNGPT (Fondul Naţional de Garantare a Pachetelor de Servicii Turistice) care trebuia să funcţioneze în subordinea FNGCIMM (Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, n.r.). Vreau să mulţumesc colegilor din Ministerul Turismului şi a celor de la FNGCIMM pentru profesionalismul şi implicarea realizării acestui Fond prin care se urmărea garantarea tuturor pachetelor de servicii turistice achiziţionate de toţi cetăţenii României dar, din păcate, acest FNGPT nu se va mai realiza. De ce nu se va mai realiza? La această întrebare trebuie să ne răspundă Darius Vâlcov şi Bogdan Trif - ministrul Turismului. Totodată, trebuie să menţionez că nici până în acest moment, Directiva Europeană 2302/2015 (noua legislaţie europeană care garantează pachetele de servicii turistice achiziţionate de persoanele fizice) nu a fost transpusă în legislaţia naţională. Este obligatoriu ca această directivă să intre în vigoare de la 1 iulie 2018 (peste 8 zile), în toate statele UE, lucru care este aproape imposibil să se întâmple în România şi incompetenţii acestui guvern care trebuiau să se ocupe de această problema (Andruşcă Dănuţ - Ministrul Economiei, şi Trif Bogdan - Ministrul Turismului) vor duce România în infringement datorită neimplementării legislaţiei europene în domeniul turismului”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a-nvechit painea , s-au imputit cornurile ! mizeriile tale au cam disparut....
2
0
Tare rau am ajuns daca si un de asta ne invata ce si cum!
2
0
Esti prost rau mai finule
4
0
A uitat repede ca afacut parte din PSD...si ca a fost la guvernare ...acum sunt altii de vina...sictir.
9
0
pai este exact ce asteapta acest guvern de analfabeti, care asteapta cu disperare salvarea puscariasului draknea si apoi fug ca potarnichile de la guvernare , ca apoi sa inceapa cu ajutorul televiziunilor si vuvuzelelor lor sa explice cum nu au fost ei lasati sa guveneze. Nu-i afecteaza nimic, si-au pus la saltea furturi ptr zece generatii
5
2
Ai toata baza in tot ce spune ametitul asta. Habar nu are pe ce lume traieste.
4
4
Asta fara banii lui tac'su vindea si acum paine la brutaria din colt !
14
2
Baiatu' lu' tata , imbogatitii din cornurile de cacat facute pt copii , e capabil sa aiba o opinie in Parlament ?!...
15
5
Alt securist.
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102