REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

„România, sancționată de UE la cererea lui Iohannis!” Dragnea susține că are „informații” despre planul președintelui României

„România, sancționată de UE la cererea lui Iohannis!” Dragnea susține că are „informații” despre planul președintelui României

Replica API 12 mai 2019 | 00:00 224

Liviu Dragnea este convins că președintele României, Klaus Iohannis, a reușit să profite din plin de summitul de la Sibiu pentru a-și face campanie electorală.

Dragnea a afirmat și faptul că are informații conform cărora Iohannis le-a cerut liderilor europeni să transmită sancțiuni sau avertismente României, conform evz.ro.

„Se pare că Iohannis a insistat la membri din Comisia Europeană, care au fost prezenți, să vină din nou cu ceva împotriva României. El dorea ceva prin care să atace PSD și Guvernul. Dacă sunt reale aceste informații, înseamnă că președintele României lucrează, în mod explicit, împotriva României. De două zile tot vin aceste informații. Să vedem dacă se vor adeveri.

Aproape toate structurile de forță din România sunt la cheremul lui Iohannis. Ei îl sprijină pe Iohannis, pe lângă lege. El este disperat pentru că la alegerile prezidențiale votează toți românii și nu mai merge păcăleala. Ce poate să spună că a făcut în acest mandat?”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat despre discuții cu partenerii din coalitie despre candidatul la prezidentiale, Dragnea a spus:

„Nu am mai discutat, ne întâlnim mai rar. După alegeri ne întâlnim si stabilim. Eu imi doresc sa nu mai fie Iohannis, că a adus foarte mult rau tarii. Si la summit a vauzt toata lumea. A fost un eveniment din bani publici pentru campania lui si a PNL. Am informatii ca a insistat foarte mult la liderii europeni sa mai transmita o sanctiune catre România sau macar o amenintare. Nu il intereseaza ca aduce deservicii României”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica tu declari de cate ori ai ocazia ca U.E.si S.U.A.au transformat Romania intr o tara de mana a treia si o colonie si acum spui ca Johanis baga strambe!!!!?.
0
0
tu sugi pula ca naluca ! muie rezistento !
0
0
Uite asa apar meandrele istoriei ! Vorba lui Iliescu !
0
0
Bravo limbistii mei de TOP !!!.FITI ACTIVI SI SPALATI MA LA ROZETA NON STOP !!!.I am trimis si pe dementii de la REZIST sa spele la cur toti pesedei prin tara mai ales curul lui DRAGNEA!!!.Daca nu faceti fata ca sunt prea multi de spalat cu limbile voastre ascutite si agile imi trimit si javrele securiste care ma apara.A ti vazut cum nu sa atins nimeni de Onea Negulescu Lazar Kovesi Maior Coldea si alti securisti nenorociti ai sistemului paralel.Traiasca partidul mau securistii mei !!!.
3
0
mUE Ciolanis
4
2
Yohannis MUYOHANi$ IOHANDEL KAP de VITEL
6
9
asta-i Vadim Tudor , reincarnat.
11
2
Dreptate pana la capat.
6
7
Radem noi acum, dar omul chiar are un plan diabolic. Model rusesc de Volga. Asta clar are telefon rosu cu Moscova. Puneti pariu ca are banii furati, in Rusia? Disperare maxima. Comportamentul unui animal de prada, care a fost ranit. Eu zic sa nu mai radem si sa mergem la vot! Nu mai este o gluma! Lucrurile sunt serioase si este vorba de viitorul nostru!
9
4
Mooye psd mooye draqnea. Nu scapi draqnea . o sa ajungi ca mazare . Ti ai draq de hoti si koorve.
13
6
Stie lumea ca neamtul nu tine cu Romania
6
12
urgent, control psihiatric
13
8
De ce ai oprit tratamentul bai nene? Mergi ma la farmacie si ia ti reteta si ia pastilele.ai luat o rau pe aratura. Apropoo maneaua aia tu ai scris textu?sau codrin?de dancila n ai spus nimic.jegule. M U I E P S D
14
8
Dragnea e dement, un consult psihiatric l-ar ajuta mult si pe noi ne-ar salva de la dezastru.
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369