REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

România se va confrunta cu o epidemie severă de gripă, în această iarnă

România se va confrunta cu o epidemie severă de gripă, în această iarnă

Replica API 17 august 2022 | 00:00 728

e prognozează forme de gripă severe în acest an, după ce, timp de doi ani am avut pandemie de coronavirus. Adriana Pistol, secretar de stat în Ministerul Sănătății, recomandă vaccinarea imediat ce vaccinul antigripal va ajunge în farmacii.

Întrebată ce recomandări are pentru populație, în cazul unui val intens de gripă prognozat de autoritățile medicale, ce o să apară la întoarcerea elevilor la școală, Adriana Pistol, a spus că din punctul de vedere al asistenței medicale nu sunt probleme, scrie Mediafax, citată de stiripesurse.ro.

„Dacă întrebați din punct de vedere a asigurării asistenței medicale, se va întâmpla exact același lucru, o fie la dispoziția tuturor. Oricum, oamenii este obișnuit și cu gripa, dar știți că și gripa poate să fie deosebit de severă câteodată. Astfel încât asigurăm pentru toată lumea asistența medicală, tratament la gripă. Avem tratament la Covid, de bine de rău avem”, a spus secretarul de stat din MS

Adriana Pistol a spus însă că gripa poate fi prevenită prin vaccinare.

„Reamintesc tuturor că gripa chiar poate fi prevenită prin vaccinare. Așa încât odată ce vaccinul devine disponibil în farmacii, invit pe toată lumea, indiferent de vârstă, să se vaccineze. Sigur că Ministerul aduce o cantitate pentru grupele la risc departe. Ceilalti. Este foarte indicat să se vaccineze când va fi disponibil în farmacii”, a mai spus Pistol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate romanii au fosr atat de mult mintiti,efectiv batjocoriti de tot ce inseamna stat si autoritati,incat nu mai au incredere nici macar in cei de buna credinta care dau sfaturi cu adevarat utile. De fapt,oamenii de valoare au fost si ei tinuti in umbra daca nu eliminati din zona publica,asa ca romanii chiar nu stiu in cine sa creada. Populatia merge dupa tembelismele din social media sau dupa cine stie ce cap p***t de influencer. Cu siguranta se va muri de boli,de saracie,chiar de prostie. Conducatorii au obtinut tara dorita,populatia dorita.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920