REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

România şi Israel analizează oportunitatea unor rute comune pentru a atrage turişti din Asia

România şi Israel analizează oportunitatea unor rute comune pentru a atrage turişti din Asia

Replica API 19 mai 2018 | 00:00 332

Bogdan Trif

România şi Israel analizează oportunitatea de a elabora rute comune pentru a atrage turişti din pieţe îndepărtate din Asia, se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului, scrie AGERPRES.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a întâlnit miercuri, la sediul Ministerului Turismului, cu Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel.

"Ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, a apreciat implicarea României în consolidarea parteneriatului din domeniu. În plus, E.S. Yariv Levin a subliniat nevoia de a creşte numărul zborurilor directe dintre România şi Israel. În plus, cei doi miniştri au analizat oportunitatea de a elabora rute comune pentru a atrage, în România şi Israel, turişti din pieţe îndepărtate din Asia", se precizează în comunicatul citat.

La rândul său, ministrul român al Turismului a arătat că România şi Israel au abordări comune în privinţa dezvoltării turismului în condiţiile în care cele două state lucrează, fiecare, la câte un ghid turistic electronic, sub forma unei hărţi digitale interactive, în care sunt reliefate toate obiectivele turistice şi cu ajutorul căreia turiştii îşi pot planifica traseele în câteva minute.

"Mă bucur să văd că România şi Israel au abordări comune în privinţa dezvoltării turismului. Am aflat de la domnul ministru Yariv Levin că şi colegii israelieni lucrează la o aplicaţie asemănătoare cu cea pe care vrem să o dezvoltăm la Ministerul Turismului, anume un ghid turistic electronic sub forma unei hărţi digitale interactive în care sunt reliefate toate obiectivele turistice. În epoca tehnologiei, o astfel de aplicaţie, cu ajutorul căreia turiştii să îşi poată planifica traseele în doar câteva minute, devine o necesitate dacă vrei să obţii cu adevărat rezultate în domeniu. Domnul ministru Yariv Levin m-a asigurat de sprijinul domniei sale. La rândul meu, îl felicit pentru rezultatele obţinute prin campania de promovare a Israelului, succes care se regăseşte în cifrele de invidiat ale turismului din Israel", a declarat Bogdan Trif.

Cei doi oficiali au discutat despre consolidarea parteneriatului dintre cele două ţări în domeniul turismului. În acest sens, ministrul Bogdan Trif a propus realizarea unor evenimente de promovare a României ca destinaţie turistică în Israel, printre acestea numărându-se şi organizarea unui seminar la care vor participa reprezentanţi ai autorităţilor centrale, precum şi cei mai importanţi turoperatori israelieni. Întrunirea va avea ca obiectiv creşterea notorietăţii României în Israel, una dintre pieţele prioritare pentru Ministerul Turismului.

Ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, însoţit de ambasadorul Israelului în România, Tamar Samash, au discutat, joi, la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Bogdan Trif.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi Bogdane,ca Iohannis e pus pe eliminat oamenii care nu sunt antisemiti.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369