REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

România TV anunță dosarul care 'o ÎNGROAPĂ' pe Laura Codruța Kovesi: Un celebru afacerist a depus DENUNȚ

România TV anunță dosarul care 'o ÎNGROAPĂ' pe Laura Codruța Kovesi: Un celebru afacerist a depus DENUNȚ

Replica API 14 martie 2019 | 00:00 334

Laura Codruța Kovesi s-ar fi ales cu un al treilea dosar la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție! România TV a difuzat, joi seara, o informație potrivit căreia fosta șefă a DNA a fost denunțată de un celebru afacerist, scrie stiripesurse.ro

Conform postului de știri, omul de afaceri ar fi denunțat că procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu l-ar fi chemat la DNA Ploiești ca să dea o declarație mincinoasă împotriva lui Vlad Cosma, în susținerea lor. Asta, pentru că deja începuseră să iasă la iveală dovezile că fabricau dosare și falsificau probele.

România TV spune că afaceristul a refuzat să depună declarația, dar s-a ales cu o citație la sediul DNA din București. Acolo a fost interpelat și de Laura Codruța Kovesi, care ar fi în biroul unde acesta se afla și i-ar fi cerut să dea o declarație scrisă, tot împotriva lui Vlad Cosma, dar în favoarea procurorilor Onea și Negulescu. Afaceristul a refuzat să dea declarația mincinoasă, iar Kovesi l-ar fi amenințat că va avea de suferit.

Potrivit România TV, în acest cel de-al treilea dosar deschis la Secție, Laura Codruța Kovesi ar fi acuzată de șantaj și de represiune nedrepată. Afaceristul care a denunțat-o a precizat că la amenințările lui Kovesi ar fi fost prezenți și martori, care vor fi chemați la audieri. De asemenea, procurorii Onea și Negulescu ar urma și ei să fie audiați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai ce se da replica in barci plesnind cu visla cenzurata comentariile inmcomode. Cit despre alba neagra jucata de satanisti pe capul cucuvelei mov.mai vorbim. Itele sunt incurcate si numai marele suveran al lojei orientale poate face minuni si descintece mai ceva decit mama omida.Sa nu uitam zeita TEMIS era o doamna ma rog poate domnisoara ca vine vine doamna inteligenta artificiala si se va face intuneric.
1
1
Prostii pesediste si aldiste.Occidentul este lamurit asupra corectitudinii dosarelor inventate.
3
2
Nu numai Kovesi a procedat asa ci toti procurorii care daca nu reuseau sa te lucreze el te facea prin judecator care te condamna cu executare la ani grei fara sa faci ceva! Daca cineva vrea cu adevarat sa faca curat in justitie o puteti face in cativa ani schimband tot personalul,TOT,niciunul sa nu mai ramana!
3
0
Nu conteaza ce spun cei din fanilia Cosma la Ghita tv sau la Varanu tv posturi tv care joaca dupa cum canta PSD.
6
4
Asteptam sa o vedem la puscarie cat mai repede, cat mai iute, cu viteza sunetului pe aceasta ucigasa de romani. Dar dosarul cel mai corect ar fi acela de genocid. Sa se publice cati romani au murit din cauza ei si a diviziilor de elita, gen Zdreanta, cati s-au imbolnavit, cati si-au pierdut slujbele, cati au fost achitati. Si atunci va fi un proces corect si inchisoare pe viata.
7
7
Se observa ca la fiecare articol scris despre DNA sai Kovesi, apar niste idioti care bat campii la greu... Si din aceasta categorie sunt vreo 3 mai jos... Sa zicem ca au o scuza... Ia batut dragnea si tudorel cu pooola in cap, ca psdul este un partid de sfinti, incat cred asta cu tarie. Daca ii iei la bani marunti, vezi de fapt ca sunt slugi ale acestiu partid... Sclavagismul in psd nu a fost abolit... Drept dovada aceste trei personaje... Daca ii intrebi ce este dragnea pentru ei.. O sa spuna ca este un zeu... Atat ii duce mintea , care nu depaseste dimensiunea unei monede de 1 ban...
4
7
A iesit replica la cules de spagi, din nou
7
2
Aceasta escroaca de talie mondiala are spatele asigurat de securitatea romana si statul paralel international.Ea este ofiter acoperit FBI si KGB.Are titlu de mason si a supt mii de puli sa ajunga in aceaste functii.
7
8
DDNA departament de eliminare a adversarilor politici indeobste PSD al lui Basescu si Werner
9
2
Replica, de ce esti tampita si nu constientizezi mai repede, ca tot dand la plesneala stiri despre Kovesi, cu surse gen Romania TV, constantenii o sa traga capacul de la ghena de gunoi peste Replica. Intelegem ca PiZD-eul sponsorizeaza cu bani la greu inainte de alegeri, dar Replica, tu o sa ramai cu muitza primita de la constanteni. O data muitza data, constanteanul tot o sa vrea ca tu sa stai in genunchi si sa o primesti.
8
11
si afaceristul asta e tot fabricat ca si declaratia pe care trebuia sa o dea?
11
8
Vaca Laura e o retardata mintal... de exemplu sa ne aducem aminte ce declarau tiganii din clanul bercea mondial ca au dat spaga femeii-barbat-bine vaca kovesi.
15
21
ma cac si in si pe WC urile de al lu fagabou.... la 80000 de euro scaunu de stat la cacat trebuie sa primeasca si fluturas de votat ... daca are hartie de sters cacat
16
4
Afaceristul fantoma...nu mai stiti ce sa inventati...sunteti disperati...Gogosi cu smoala ...!!!
21
15
la puscarie
18
25

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614