REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Românii, aşteptaţi cu mii de vacanţe cu reduceri de până la 50% la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României

Românii, aşteptaţi cu mii de vacanţe cu reduceri de până la 50% la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României

Replica API 22 februarie 2018 | 00:00 327

Românii sunt aşteptaţi cu mii de vacanţe cu reduceri de până la 50% la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR), care se va desfăşura în perioada 22-25 februarie 2018 la Romexpo, scrie Agerpres.

Timp de patru zile, vizitatorii vor fi informaţi despre unele dintre cele mai frumoase şi spectaculoase zone ale ţării, precum Delta Dunării, Rezervaţia Munţii Măcinului, Bucovina, oraşele cu cetăţi fortificate din Transilvania, staţiuni balneare, litoralul românesc, staţiuni montane. Din oferta turoperatorilor fac parte şi destinaţii mai îndepărtate, prezentate în premieră la acest târg.

Republica Moldova se va prezenta ca destinaţie turistică în cadrul Târgului de Turism al României într-o conferinţă la care vor participa ambasadorul Republicii Moldova în România, reprezentanţi ai Asociaţiei Naţionale pentru Turism Receptor din Moldova, dar şi Roland Huisman, actorul din promo-ul de prezentare a Republicii Moldova.

Christian Tour vine la Târgul de Turism al României cu un catalog nou dedicat circuitelor în destinaţii precum Rusia, Ţările Scandinave, Italia, Spania ori Marea Britanie.

"Le propunem turiştilor o nouă abordare a circuitelor culturale, care nu se mai concentrează doar pe urmărirea unui traseu al obiectivelor şi atracţiilor turistice, ci pe 'experienţe', inclusiv experienţe gastronomice, pentru că o destinaţie este descoperită şi astfel", a precizat, conform AGERPRES, Cristian Pandel, CEO Christian Tour.

Totodată, touroperatorul estimează că segmentul cel mai dinamic în 2018 va fi cel al destinaţiilor exotice, numărul românilor care aleg o astfel de destinaţie fiind în creştere de la un an la altul. Christian Tour aduce la Târgul de Turism un catalog nou dedicat exclusiv destinaţiilor exotice. Cuba, Thailanda, Malaezia, Singapore, China, Vietnam şi Laos sunt câteva dintre destinaţiile din care vor alege turiştii pasionaţi de astfel de călătorii. Agenţia mizează foarte mult şi pe dezvoltarea turismului intern în 2018.

"Având în vedere că începutul anului este perioada în care majoritatea românilor îşi planifică vacanţa de vară, ne aşteptăm ca destinaţiile deja consacrate să fie căutate de turişti. Românii vor manifesta în continuare un interes foarte mare pentru staţiunile din Turcia, care sunt imbatabile în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ, serviciile şi hotelurile. Şi Grecia va fi căutată de români datorită diversităţii care caracterizează această destinaţie, dar şi Spania, unde vom opera la vară chartere în Tenerife, Mallorca şi Gran Canaria", precizează Cristian Pandel.

O simplă vizita la târg este un prilej de cunoaştere a miilor de oferte care promovează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.

Cocktail Holidays va lansa, la TTR, un zbor charter către oraşul grecesc Kalamata şi circuite în Iordania, SUA, Argentina & Brazilia. Ofertele pornesc de la 399 de euro/persoană pentru un sejur de şapte nopţi. Vacanţele cu zboruri charter către insulele greceşti şi celelalte destinaţii din oferta turoperatorului, Spania, Turcia, Portugalia, Croaţia, au reduceri de până la 50% la târgul de la Romexpo.

"Ne aşteptăm ca în perioada târgului să avem o creştere mult mai mare a vânzărilor faţă de anul trecut deoarece turiştii români îşi aleg tot mai mult vacanţele de peste an încă de la începutul anului. De altfel, din noiembrie şi până în prezent, perioada de Early Booking, vânzările au crescut cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului precendent. Cele mai căutate destinaţii sunt Sharm el Sheikh, unde turiştii noştri vor să facă snorkeling şi să se relaxeze în hotelurile luxoase de la Marea Roşie, Tenerife, o destinaţie variantă, cu multiple posibilităţi de relaxare şi distracţie şi, nu în ultimul rând, destinaţiile consacrate, insulele greceşti, Turcia, Spania şi Portugalia", a precizat, conform AGERPRES, Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Pentru perioada Paştelui, ofertele încep de la 299 de euro/persoană pentru city break-uri, de la 660 de euro pentru sejur în Dubai, Abu Dhabi şi Ras al Khaimah şi de la 1.234 de euro/persoană pentru circuit cu mini-sejur în Hurghada şi croazieră pe Nil.

Conform preşedintelui ANAT, Alin Burcea, la TTR vor participa peste 200 de companii din 11 ţări - România, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Israel, Republica Cehă, Republica Moldova, Palestina, Spania, Ungaria, Turcia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si fu-ti si cu banii luati.Tzepele in Ro sunt ridicate la rang de cinste,motiv de mandrie pt.unii.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614