REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

„Românii au talent“: Cine este Siena Vușcan, fetița care a luat cel de-al 10-lea golden buzz: „Eu vreau ca toată China să mă ştie“

„Românii au talent“: Cine este Siena Vușcan, fetița care a luat cel de-al 10-lea golden buzz: „Eu vreau ca toată China să mă ştie“

Replica API 6 aprilie 2020 | 00:00 1815

Siena Vușcan

Foto: captură video

Este concurență serioasă în finala Românii au talent de la Pro Tv, care se apropie. Siena Vuşcan, o fetiţă de doar şapte ani, care trăieşte cu părinţii săi în China, a devenit o vedetă extrem de apreciată de telespectatorii chinezi ai emisiunilor de talente muzicală, iar în România a ridicat juriul și publicul în picioare. Fetiţa vorbeşte foarte bine mandarina şi a participat la mai multe emisiuni de televiziune dedicate vedetelor muzicale, scrie click.ro.

Într-un interviu acordat Secţiei de limbă română a postului Radio China International, în 2007, Siena, care este cunoscută în China sub numele de scenă Xiè Nà, a vorbit împreună cu mama sa, Sonia Vuşcan, despre experienţa ei în China, care a început la vârsta de trei ani și tot de atunci a început să vorbească limba și ulterior mai bine în primul ei an de școală.

Foto: captură video

“Eram în India când, prima oară, soţul meu şi tatăl Sienei mi-a menţionat China şi m-am agăţat de posibilitatea asta ca de un colac de salvare, aflându-mă în cea mai frumoasă şi totuşi dificilă situaţie, aceea de a fi mamă pentru a doua oară. Şi asta în China, unde toate lucrurile se întâmplă altfel decât la mama acasă, cum oricărei proaspete mămici sau viitoare mămici i-ar plăcea să fie. Aşa că pentru mine, China a fost ca o poveste frumoasă care se va întâmpla în viitor şi pentru care merită să depăşesc dificilele momente şi să pot să experimentez în viitor. (…) Este singura fetiţă blondă, româncă, în şcoala ei, iar în final este unul dintre elevii care aproape se confundă la nivelul vorbirii în limba chineză cu nativii.

Cum a început Sonia Vușcan să cânte în limba chineză și a ajuns în finala de la Sanghai

Foto: Arhiva personală

“Siena îşi doreşte foarte tare să apară pe scenă, iubeşte viaţa de scenă, emoţiile acelea, şi m-am gândit că i-ar face plăcere, că pentru ea ar fi un lucru special. Aşa că am încercat la concursul acesta de la Sanghai şi unde, la început, apărând printre copiii aceştia extraordinari care au cântat, care cântă de foarte multă vreme, ea era cumva poate nu suficient pregătită. Fiind amânată pentru o dată ulterioară, am început să-i oferim lecţii de canto şi, încet-încet, a ajuns la un nivel mai bun şi a fost acceptată la concursul acesta. Suntem foarte fericiţi pentru ea, pentru că a muncit extraordinar de mult și a ajuns în finală, și-a dorit viața de actriță”, a mai spus mama Sienei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indiferent de ce declara ea la virsta ei nu poate avea notiunea f precisa a timpului ----Dar este f f talentata insain Ro nu se poate realiza ptr ca la noi se merge pe pile si relatii iar adevaratele valori se pierd -----Ar putea ajunge o a 2 -a Angela Gheorghiu in lume
0
0
Micuta este talentata,dar mincinoasa...
2
0
Are talent cu adevarat,fapt ce determina si indivizi complet nesemnificativi,ca niste muci verzi de pe trotuar sa o ia la misto'. Aviz rahatelului ,,Mica mincinoasa''. Bai cacat cu ochi,a cantat de mai multe ori dar nu a luat lectii de canto de la un profesionist,prostane! Asa mica si talentata,va fi cineva in alta tara,pentru ca Romania nu-si va reveni ,tinand cont ca peste 90% din romani sunt anticultural,anticivilizatie si cu tendinte fascistoide.
1
2
are 7 ani si dadea interviuri in 2007
1
0
Cand Smiley a intrebat-o daca a luat lectii de canto, a zis ca nu ! Ba chiar de mai multe ori
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102