REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Românii din Diaspora o taxează pe Viorica Dăncilă, după ultima exprimare nefericită

Românii din Diaspora o taxează pe Viorica Dăncilă, după ultima exprimare nefericită

Replica API 20 noiembrie 2019 | 01:38 443

Comunitatea Diaspora Ro a înregistrat, miercuri, domeniul paginii de internet denumită "astia.ro", în contextul declarației prezidențiabilului PSD Viorica Dăncilă de marți seară, în care a folosit cuvântul "ăștia" pentru a se referi la românii din străinătate.

Potrivit Registrului de Domenii din România RoTLD, pagina de internet "astia.ro" a fost înregistrată miercuri de către o persoană fizică și are valabilitate de un an.

Accesând adresa de internet astia.ro, utilizatorul este redirecționat către site-ul diaspora.ro, care prezintă informații și știri de interes pentru comunitățile de români stabiliți în afara țării.

"În comunitatea Diaspora Ro este disponibil și Social Network, creat și gândit exclusiv pentru românii din afara granițelor țării. Aici își pot spune părerile, cere ajutor, interacționa, oferi ajutor altor români sau a beneficia de resursele noastre legale, avocaților, etc", se arată în descrierea platformei online.

Domeniul a fost înregistrat după ce, în cadrul conferinței de presă de marți seară, candidatul PSD în al doilea tur al prezidențialelor, Viorica Dăncilă, s-a referit la românii din străinătate folosind cuvântul "ăștia".

"Ce a făcut (Iohannis - n.r.) pentru români, ca să îi aducă acasă? (...) Nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din Diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în State, unde avem cei mai mulți români, nu s-a întâlnit cu ăștia, nu a vorbit despre ce o să facă pentru ca ei să vină în țară", a declarat Viorica Dăncilă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai idiotule toti romani au cumparat si cumpara marfa de la:CARFOOR,LIDL,KAUFLAND,METRO, Mc Donalds sau alte multinationale nu doar cei care lucreaza afara.Asa ca ori esti prost ori o faci pe prostul cu intentie,adica dezinformezi.
2
0
Indemnizatiile speciale si pensiile speciale la magistrati,parlamentari, diplomati si la toti specialii, cand le anulati cum ati promis domnilor de la PNL? Ttoti sunt putrezi de bogati...Specialii astia au tinut si tin tara-n loc! Fara pensii speciale si alte specialitati, pentru nimeni! TOTI suntem egali in fata legii, asa spune CONSTITUTIA!! Nu mai faceti voi, politicienii, legi speciale ca sa ne furati! Bugetul este al tarii, al tuturor romanilor, nu doar pentru voi, o mana de HOTI. Nu ne mai furati cu o lege facuta de HOTI! Stop.
2
1
am inceput sa-ti urmaresc comentyariile- ma surprinde cata prostie poate fi acumulata intr-o singura persoama, incapabila sa gandeasca cu propria-i minte- accepta spalarea creerului si asistenta sociala. Daca esti de acord cu aceasta nulitate vorica cum explici-dand meditatii la matematica- sa nu cunosti formula de calcul a ariei cercului?, este de noaptea mintii- inginer?, fereasca dzeu
2
1
asta e o mare vrajeala, au adus bani si si-au cumparat bunuri de la multinationale care au repatriat banii, impozite si taxe din care se platesc pensiile batranilor lor, asigurare scolarizarii si alocatia pentru copii lor, compensarea medicamentelor pentru ei si ai lor CAS pentru ei platim noi luna de luna pentru ca ei vin in tara, platesc minim pe 6 luni si gata merg la spital. Deci lasati-ma cu vrajeala ca aduc bani in tara!!!
2
2
90 la suta din diaspora nu stie nici sa citeasca -_la lectia aria cercului au lipsit sigur Sa vina sa voteze in tara
2
3
Postacii ciumei r0sii nu au dreptul sa vorbeasca despre diaspora.
6
7
Ba comenteaza ma,ia spune tu de exemplu daca stii cati bani au pompat romani astia in economia nationala in ultimi 10 ani,pentru ca vad ca te dai inteligent.Hai profesore sa te auzim.
6
6
cand ai facut conferinta de presa de aproape 3 ore cu tot felul de intrebari mai mult sau mai putin la subiect, nu alese si pregatite dinainte, mai ai si scapari! daca johanis raspundea la intrebarile puse vioricai ii trebuia 3 zile sa vorbeasca si 10 sa gandeasca!! diaspora este doar o inventie de manipulare a votului care ne pune presedintii de 3 mandate incoace!! se pregateste a 4 lea!!!
9
4
NISTE MILOGI. DAR NU MAI ARE ROST SA COMENTEZ DESPRE EI.
5
4
Diaspora sa vina sa voteze in tara nu sa cheltuiasca tara ptr ei !--_
7
10
Astia din diaspora se cred mai destepti decat noi astia din tara. Noi astia ar trebui sa votam ce sa facem noi astia aici unde traim cu salarii mici nu ca domniile lor inteleptii cu salarii barosane care trimit si ceva rudelor lor din tara. Nu noua tuturor, rudelor lor.
12
9
Astia din diaspora... Stati fratilor in tara in care ati plecat sa stergeti bosorogi la ... Copiii oricum ia-ti abandonat...
15
8
cu comentariile antipesede sigur ma voi trezi mort maine dimineta,din cauza ca imi umblati la microfon bai microfonatilor cum spune seful vostru!
12
4
chiar nu inteleg de ce mai voteaza expatii si de ce se cheltuie asa de mult cu votul lor,prin corespondenta,trei zile de votare,pe scurt muie ba
16
11
Ne plac banii trimisi de "astia" din diaspora si ......doar atat. Tipic romanesc mancat de rahat fara sa gandim.
12
15
Muie diaspora, cu hotul vostru sef din PNL. Sa ii sugeti p.la lui orban diasporenilor
22
20
Sunt multumit de diaspora ca ma suge la pula de la cel cu tata in gura pana la cel cu barba sura.Vreau sa mi o sugeti frumos en gros sa vedeti muie ce veti lua de saptamana viitoare
20
16
vai de mama voastra de prostaci dancilezi! Aveti inteligenta unei cacareze pe cere se pisa vaca perfecta de videle. Dar, oricat va straduiti, niciunul nu reusiti sa-l intreceti in prostie pe mare "unu 20:14". Astept cu nerabdare parlamentarele, momentul in care toti romanii care au un IQ cu o unitate mai mare decat a veoricai, vaca suprema, or sa se cace pe voi, pesedisti nenorociti, ca pe balariile din fundul curtii! Pana atunci, sa luati o mu1e ca sa nu va mai miroase gura rahat!
18
24
Intr-o Romanie normala tu nu existai. Ma-ta ar fi invatat sa foloseasca prezervativul, asa ca nu mai apareau tampiti ca tine. Imi este scarba ca esti conationalul meu
12
14
intai ia niste cacat de-al meu in gura ca sa zica lumea ca esti un cur. Si cum ai vrea sa zica iohanis cand vorbeste de infractorii pesedei ? Cum sa le zica la hoti ? Iar cand vorbeste analfabeta de astia uita ca a supravietuit numai datorita banilor trimisi de astia. Futu-va-n gat de hoti !!! Ati nenorocit o tara muistilor !!! Muie cu cacat la toti hotii !!!
10
18
extraordinar, dar cand Iohannis folosea pesedistii ASTIA,sau NISTE evrei ,cand lumea foloseste Romania ASTA nu mai sare nimeni ce cwr, hai ca deja daca din doua ore si jumate de discutii ,reprosati doar Astia si aria cercului, inseamna ca a fost tare de tot Dancila !Si la urma urmei paguba in ciuperci daca iese iar Iohannis cu votul vostru, care la scos si pe Basescu presedinte,tot nu o sa veniti acasa in urmatorii 5 ani ! Ministerul Romanilor de Pretutindeni a fost desfiintat, diaspora ca de obicei a tacut malc voi stiti doar ciuma rosie!
23
17
in diasapora voteaza cei mai multi care si au lasat copii parintii singuri iar ei nu traiesc chiar pe roze .PSD istilor toti expatriatii din orice tara democrata voteaza in strainatate pt tara lor .Sunt sigura ca Iohanis nu va repeta greselile majore facute de PSD Cei ce gandesc normal si nu si pierd avantajele dobandite prin PSD nu au de ce se teme Ne scoate ochii cu mariri de pensii si salarii Praf in ochi ca sa si poata mari ei avantajele si celor care stau de paza sa le apere interesele Sunt social democrat dar nu votez cu ei
11
19
Intr o Romanie normala, diasporenii nu au drept de vot.
23
17
dar sezatoarea lui johanis au vazut-o romanii din diaspora? mai lasati-ne cu astia, in diaspora voteaza toti detasati de la multinationale si angajatii alti asemenea indivizi plus cativa manipulati, amaratii care trag 12 ore pe zi nu risipesc banii sa mearga sa voteze.
19
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218