REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Românii din diaspora se revoltă la adresa USR: 'Jos labele de pe manifestația românilor din diaspora'

Românii din diaspora se revoltă la adresa USR: 'Jos labele de pe manifestația românilor din diaspora'

Replica API 22 iulie 2018 | 15:14 278

Acuzații grave lansate de Daniel Țecu, președinte FADERE, în direct la Antena 3. Românul plecat de 30 de ani din țară susține că românii din diaspora sunt curtați de membri USR pentru a fi invitați la mitingul din 10 august, care va avea loc la București. "Vreau să transmit un mesaj foarte clar partidelor și organizațiilor care de obicei fac acest lucru să și ia labele de pe manifestația românior din diaspora. Ei au foarte multe probleme de care nu sunt preocupați, au doi deputați și un senator, dar nu i-am văzut să ia cuuvântul în Parlament să vorbească despre problemele românilor, a declarat Daniel Țecu, președinte FADERE", în direct la Antena 3.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de data asta are deptate. USR sa isi vada de telenovelele interne si de problemele din partid nu sa umble dupa imagine. din ce am auzit filiala de la Cta e plina de non valori care nu au facut nimic in viata...de ce sa se identifice acest partid cu diaspora? semnat roman din diaspora
1
2
eu dau mueeela Diaspora.scurt.
2
10
Aia nu-s romani, ci sunt niste scursuri straine.... acum cativa ani scursurile astea il sustineau agresiv pe traian bashina.... atata creier au.
3
12
daniel tecu candidatul pmp la senat un geniu fiscal un guru al ingineriilor financiare sau un analfabet functional
2
2
fut in gura toate partidele politice din Romania. Sunt toti , fara exceptie niste hoti ordinari. Muie cu cacat tuturor partidelor dar mai ales pesedeului impreuna cu postacii lor !!!
12
6
Emanatie a securitatii, condusa de ofiteri ai sri. Asa ca dragi romani, daca v-ati saturat sa votati urmasii partidului reprezentati de psd dar si de pnl, atunci puteti vota partidul securitatii, acest usr.
6
10
TRADATORII ROMANIEI!
5
9
si tecu asta reprezinta el toata diaspora oare sau este o sageata psd sa sparga diaspora ? mie asa mi se pare ca se baga in fata sa produca disensiuni in loc de unitate in opozitia romanilor fata de un regim banditesc !
6
3
diaspora este precum cuiul lui pepelea,acum cateva legislaturi se alesese unul deputat in parlamentul romanicii din oceania cu doua voturi,el si nevasta,a incasat leafa fara participe la vreo sedinta,de ce ne intereseaza parerea sau neparerea unor absenti ai societatii,daca te cheama dute si lasa-ma in pace
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218