REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Românii se strâng în Piața Victoriei după moartea protestatarului

Românii se strâng în Piața Victoriei după moartea protestatarului

Replica API 20 august 2018 | 00:00 193

"Ne vedem astăzi 20 august la ora 20:00 în Piața Victoriei din București pentru a aduce o lumânare pentru Ilie Gâzea, protestatar din Turnu Măgurele, care a fost pe 10 august la protestul din Piața Victoriei și care a decedat astăzi!

Cu toții știm că jandarmeria ne-a gazat pe toți cei care am fost la protestul din 10 august din Piața Victoriei," se arată în mesajul de chemare a oamenilor în Piața Victoriei, postat pe o rețea de socializare.

Jurnalistul Alexandru Căutiș a lansat astăzi informația conform căreia protestatarul Ilie Gâzea a murit la spitalul din Alexandria după ce pe data de 10 august ar fi leșinat la protest în urma inhalării gazelor lacrimogene lansate de jandarmi.

sursa: stiridiaspora.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La priveghi Sa mearga si la Belu altele de acest fel, ca s morti proaspeti in fiece z. Mor gazati sau din lipsa de... i
0
0
Lasa ca ii asteapta unii pe testosi cu lumanari. Nu stiu ce semnifica dar ramane de vazut efectul.Doar sa nu paralizeze...de emotie...
0
0
Popor de muisti, stati toata ziua cu muia si cu pula in gura
2
1
Pai normal ca v-au gazat. Cu ce pula mea voiati sa va astepte, cu flori??
2
1
Se adun si se strang sa dea si ei o muie jandarmeriei, o muie partidului, o muie sefului partidului, o muie ministrei dan cu muia tremuranda... Ce sa faca si oamenii daca e vara? E sezon de muie!
3
1
a murit de cu totul altceva...a declarat si nevasta sa!
5
1
Prostie in Romania, normal ca sunt fraierici care pun botul constant la manipulari ieftine!
2
1
Cand ai boala si sufletul in pioneze te mananca in pula sa vii in victoriei sa manifesti poate iti ei cascavalul?.
2
2
Manipulare ptr fraieri a murit de la gaze peste 10 zile, las-o naiba ca suntem oi proaste
3
2
Pai, a lesinat in Piata Victoriei si l- au dus la spital la Alexandria?Prim ajutor, la Bucuresti, nimic?
2
3
Duoamna carmen dan sunteti bucuroasa ca a murit un protestatar? GAZAT si bruscat de jandarmerite? ia vezi tu ca trebuie sa ne bucuram sa ajungi in scaun cu rotile cu toate jandarmeritele. Cum faci?
8
8
MOARTEA ACESTUI OM CARE A VENIT LA UN PROTEST PASNIC SA-SI EXPRIME NEMULTUMIRILE TREBUIE RAZBUNATA NU SE MAI POATE AU FOLOSIT GAZE INTERZISE SI LE ARUNCAU DIRECT IN FETELE OAMENILOR BATRANI COPII FEMEI GRAVIDE ACEST GUVER CORUPT SI CRIMINAL TREBUIE SA DISPARA
8
8
Va legati de orice tragedie pentru a avea motive de a va manifesta salbatic ,mai ales ca era PNL-ist.Chiar in halul asta ati ajuns sa transformati orice eveniment nedorit in motive de a va manifesta salbatic si fara discernamant
6
5
Carmen dan are posibilitatea dupa imagini sa vina cu protestatarii care s-au facut ca o protejeaza pe jandarmerita.Sa vina cu ei la presa identificati si sa le multumeasca ptr gestul lor.Asa va afla presa unde au ei locul de munca. Sa nu aveti surprize daca sunt jandarmi.
4
0
Sa omori oameni nevinovati si sa Capeti si nup e ceva.
1
1
Moartea protestatarului mort gazat trebuie razbunata.
4
9
Ati vazut, secretara Carmen Dan a gasit, posibil, cinci cazuri de batai nejustificate din partea animalelor din jandarmerie. Cautati pe youtube video de la Recorder. Astia de la Recorder cum pot gasi mai multe cazuri de streetfight-uri din partea jandarmeriei? Ne ramane speranta la Procuratura, pana PSD-ul nu pune mana pe toata justitia.
9
7
Mai oameni buni , omul era hipertensiv deci probleme si cu inima. Ce cauta in nebunia din piata????
12
7
Am mai spus-o si acum o saptamana. Jandarmeria a cazut la mijloc. Munitia a fost achizitionata de la o firma capusa gen hexifarma, colectiv, grecia ... odesa... S-a vrut un nou front pentru a fi vinovat putin nu satanisti din nato.
3
3
prosti sunt multi, important e sa-i gasesti. Si sa-i aduci in piata victoriei. S-ar fi vrut mai multi morti pentru a repeta instaurarea guvernului meu dupa modelul colectiv dar e bun si unul. Sa va fie rusine, omul a murit din alte cauze si daca se stia suferind nu avea ce cauta acolo. Vrianta votului e mult mai sanatoasa.
11
6
victime colaterale ca si cei de la Colectiv. Nu ati inteles, vreau guvernul meu !
10
12
Psd xiuma rosie lsd ciuma rosieee
8
11
atat de josnici sunt cei din servicii?? a ajuns sa manipuleze si moartea unui om care a participat la un miting de protest??? sa va fie rusine
13
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614