REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Românilor le place să stea la cozi, inclusiv la Stația de Taxare de la Fetești! Video

Românilor le place să stea la cozi, inclusiv la Stația de Taxare de la Fetești! Video

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 2062

Chiar dacă au fost implementate mai multe modalități de achitare a peajului, iată că mulți dintre români preferă să stea la cozi, spre mirarea celeilalte categorii de oameni. Astfel, joi, 28 iulie, atât pe sensul de mers spre mare, cât și spre București, erau șoferi de vehicule care așteptau, în coloană, să achite taxa de pod.

Sms, plata la benzinării, însă mulți dintre șoferi merg pe principiul: dacă tot sunt aici... Așa se face că mai mereu observăm cozi la stația de taxare de la Fetești. La fel s-a întâmplat și pe 28 iulie.

”Nu înțeleg de ce preferă să stea la cozile alea, pur și simplu nu înțeleg. Poți să dai sms chiar și după ce treci, chiar și înainte. Chiar cu o lună. Sau te oprești la benzinărie să alimentezi, te duci la toaletă, își iei o apă, un suc... și îți iei atunci și trecerile de pod. De ce aș sta la cozile alea? Chiar nu înțeleg”, a spus un șofer, pentru Replica.

Precizăm că, pe lângă achitarea peajului la stațiile de carburanți, în prezent, puteți achitiona peajul (tarif trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) prin intermediul SMS dacă dețineți abonament sau cartelă preplatită de la operatorii de telefonie mobilă Orange România, Vodafone România, Telekom Mobile și Rcs&Rds. Se trimite la 7577 textul care conține numărul de înmatriculareș categoria tarifară corespunzătoare tipului de vehicul (1,2,3 sau 4).

Mai exact, tariful poate fi achitat pe www.erovinieta.ro (portal oficial al CNAIR – SĂ), la punctele aparținând OMV Petrom, Mol, Mol Retail Comerț, Rompetrol, Socar Petroleum, Lukoil, Untrr), prin SMS la numărul 7577 și cash la stația de taxare Fetești. Dacă se optează pentru achitarea peajului la distribuitorii autorizați sau prin SMS, acesta se poate achita înainte de utilizarea podurilor sau până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii. Dacă se optează pentru achitarea peajului cash la stația de taxare Fetești, se vor utiliza porțile prevăzute cu bariere și agenți încasatori. Peajul achitat la distribuitorii autorizați sau prin SMS și neutilizat într-o perioada de 12 luni își pierde valabilitatea

Însă, anumiți șoferi preferă să plătească la stațiile de taxare de pe A2.

”Mi se pare mai comod. Dacă tot ajung acolo de ce să nu stau? Poate nu mai opresc la benzinărie, nu știu. Sms? Cred că e mai scump. Habar nu am, mie îmi e mai comod așa”, a spus un șofer.

Video:

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu toate ca mata te-a fatat pe tine mare jurnalist...tot o c***a ramane.
0
0
cu plata podului, este o mangla ordinara. Adica, de ce ma pedepsesti pe mine dobrogean, la fiecare trecere? Ce intru in alta tara? Apoi, podurile au fost construite de parintii si bunicii nostrii, nu de securistii ce le vamuiesc. Stie cineva, cum se imparte prada podurilor? Ce finaliate au avut anchetele cu spaga la poduri? Te scarbesti pe zi ce trece, si ajungi sa-ti iei lumea-n cap!
0
0
Replica, ati facut un rahat de articol! Deoarece exista intarzieri in sistemul online, din cauza asta stau oamenii sa plateasca cash!!!!!
0
0
la benzinarie nu ai cum sa iei amenda decat daca nu belesti ochii pe bon sa-l verifici! teapa se ia intr-adevar la plata online. nu prea treci podul nici tu nici aia care stau la coada!
0
0
Ne place noua replicilor. Ua N***t
0
0
nu.i duce capul!sunt prea prsti,asa ca blocheaza toata strada retarzii!
0
0
Dupa ce am luat de 3 ori amenda desi platisem la benzinarii normal ca stau la coada.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218