REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Romanița Iovan a spus „DA”, în secret! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „După 14 ani...”

Romanița Iovan a spus „DA”, în secret! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „După 14 ani...”

Replica API 6 iulie 2022 | 00:00 859

Romanița Iovan a făcut marele anunț și a povestit că, după 14 ani de relație, iubitul ei, avocatul Iulian Gogan a cerut-o în căsătorie. Creatoarea de modă este, se pare, o femeie logodită, dar cum discreția a caracterizat-o întotdeauna, a decis să păstreze și această veste pentru persoanele apropiate.

Cunoscutul designer a menționat că și-a cunoscut actualul partener în urmă cu ani buni, într-un cadru profesional. Romanița Iovan căuta asistentă juridică și iată că Universul i l-a scos în cale pe cel care avea să-i devină iubit. De acolo, relația lor a evoluat firesc și nu au depășit nicio perioadă esențială: au fost întâi prieteni și abia după au ajuns să formeze un cuplu.

Mai mult, Romanița Iovan a mărturisit că Iulian Gogan a cerut-o în căsătorie și, fiind o persoană credincioasă, a cerut binecuvântarea duhovnicului său. Totul s-a întâmplat, ca la carte, înainte să cunune prima pereche de fini împreună.

Romanița Iovan, primele declarații despre logodna cu Iulian

„Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o măicuță – Lavrenția – de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei”, a declarat creatoarea de modă, scrie revista VIVA, citează click.ro.

Cei doi nu au neapărat gânduri de căsătorie, dar un lucru e cert: sunt împreună de un deceniu și jumătate, aproape, și sunt fericiți! Deși e o diferență destul de mare de vârstă între ei, pare-se că nici Romanița Iovan și nici iubitul său, Iulian Gogan, nu sunt deranjați de acest detaliu sau de comentariile răutăcioșilor, deopotrivă.

„Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani. Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul”, a mai spus Romanița Iovan, pentru sursa citată anterior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce urit e!fraiere,vezi ca asta.i c rva,din cocos nu faci gaina si din crva gospodina!
0
0
normal ca si-a luat avocat ca doar nu era sa se iubeasca cu un strungar.
1
0
e baboi deja sia trait viata,cine so mai ya si pe , papusa ...asta, rulata
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102