REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Romaşcanu despre Solomon: Din ce am văzut şi în imagini, lucrurile nu sunt foarte în regulă

Romaşcanu despre Solomon: Din ce am văzut şi în imagini, lucrurile nu sunt foarte în regulă

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 1126

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat, miercuri, în privinţa comportamentului deputatului social-democrat Adrian Solomon, implicat în scandalul dintr-un fast-food din Capitală, că lucrurile "nu sunt foarte în regulă" din ce se vede în înregistrări, iar ''o asemenea atitudine nu este tolerabilă''.

Lucian Romaşcanu

"Din păcate, din ce am văzut şi în imagini, lucrurile nu sunt foarte în regulă. Este o abatere a unui membru de partid, dar, cum aş vrea să înţeleagă toată lumea, nu este o chestiune care să reprezinte partidul sau să însemne ceva din punct de vedere al întregului partid. După cum ştim, în toată această perioadă, PSD a avut o atitudine extrem de corectă. Avem acest incident, comparativ cu guvernanţii care ar trebui să ne fie exemplu şi care ne-au dat exact contraexemple mult mai multe, din nefericire ştim situaţia cu premierul şi cu băutura din sediu", a spus Romaşcanu, înainte de şedinţa conducerii colective interimare a PSD, scrie Agerpres.

El a adăugat că Adrian Solomon va explica modul în care s-a adresat angajatului de la fast-food, adăugând că "este o chestiune blamabilă".

"Domnul Solomon a fost amendat în două rânduri, dânsul a spus că va contesta acele procese-verbale, vedem cum se pronunţă justiţia. Din punctul nostru de vedere, principial, o asemenea atitudine nu este tolerabilă. (...) Există un BPN, o să vedem dacă se ia în discuţie acest lucru. Vă aduc aminte, domnul Orban, care ne spune să facem distanţare, să purtăm măşti, s-a strâns cu toţi colegii în biroul dumnealui de la Palatul Victoria, şi nu în vreo şaormerie, şi nu ţin minte să fi fost sancţionat de PNL. Domnul Rareş Bogdan şi domnul Costel Alexe la fel. Deci fiecare partid are şi sincopele lui", a menţionat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciumatii !? Rusine marlanilor, incompetentilor si agramatilor ! Auzi, deputati, cei care decid pentru noi.....!? Sunt niste scursuri ale societatii, modele de: "asa NU", da . Niste Jigodii pesediste... radulescu mitaliera, andreea cosma, ciordache, codrin stefanescu, grobianul de serban, nicolicea, olguta peremista muista, dragnea, pintea spagara- "super spaga", firea sarma-n c....etc. Dispareti ciumatilor !
1
0
Cu astfel de persoane PSD crede ca mai pupa la guvernare vreodata. Din pacate pentru ei asa e perceput partidul asta prin alegatori. Fie ca sunt spagari, tupeisiti sau incompetenti. Mult balast are partidul asta.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920