REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Romaşcanu: Guvernul PNL a scăpat situaţia de sub control cu pandemia

Romaşcanu: Guvernul PNL a scăpat situaţia de sub control cu pandemia

Replica API 31 iulie 2020 | 00:00 1110

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat joi că Guvernul a scăpat situaţia pandemiei de sub control iar preşedintele Klaus Iohannis dă vina pe PSD.

Lucian Romaşcanu

"Domnul Iohannis minte, aşa cum a făcut şi ieri. După ce Guvernul lui a pierdut controlul pandemiei, acum Iohannis a pierdut şi controlul raţiunii. A avut o ieşire necontrolată la televizor, extrem de nervos, după dezastrul declaraţiei de ieri, unde a fost criticat de toată lumea. Toată România s-a săturat să audă acceaşi placă obosită - PSD e de vină. Ne-am plictisit ca după mai mult de 9 luni de când şi-a pus Guvernul lui să auzim că alţii sunt vinovaţi. Să fie clar: vinovaţi sunt Iohannis şi Guvernul PNL. (...) Guvernul PNL a scăpat situaţia de sub control cu pandemia. Ei controlează DSP-urile, ei au Ministerul Sănătăţii, ei conduc Ministerul de Interne şi nu fac nimic. (...) Acest Guvern incompetent şi criminal este de vină pentru această criză fără precedent", a spus Romaşcanu la sediul central al PSD, scrie Agerpres.

El a adăugat că "a doua minciună" a preşedintelui este legată de calendarul depunerii şi votării legii privind carantinarea şi izolarea.

"Guvernul trebuia să trimită legea privind carantinarea şi izolarea imediat după 25 iunie, când s-a pronunţat Curtea Constituţională. Era evident că este vorba despre încălcarea articolului 53 din Constituţie privind limitarea drepturilor fundamentale, iar aşteptarea până la motivarea Curţii nu este decât o explicaţie a incompetenţei şi a eşecului. Au trimis legea abia pe 6 iulie şi pe 7 iulie a ajuns în Parlament. Pe 9 iulie, în mai puţin de 48 de ore, a fost adoptată de Camera Deputaţilor pentru a ne mişca cu rapiditate. Însuşi preşedintele Iohannis a spus că este nevoie de dezbatere pe această lege, cu atât mai mult cu cât legea pe care a trimis-o Guvernul era o lege a abuzurilor, pe care Senatul a corectat-o", a afirmat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multumim celui de sus ca , dupa inchiderea lui draknea, voi ati reusit sa ajungeti la fundul sacului. O haita de hoti si borfasi care, intr-un timp record, a dus tara de rapa- visati la cai verzi pe pereti. Stim si noi ca mai aveti ceva de furat, dar la fel de bine stim ca locul vostru este la puscarie
3
0
de ce astia de la psd aveti toti boturile inblanite....???....daca de berberit nu sunteti in stare, da phai de guvernat o tara
8
0
cu voi la putere eram morti cu totii!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367