REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Romaşcanu: PSD va depune alte două moţiuni simple - pe Muncă şi pe Dezvoltare

Romaşcanu: PSD va depune alte două moţiuni simple - pe Muncă şi pe Dezvoltare

Replica API 29 mai 2020 | 00:00 1095

PSD va depune în Parlament alte două moţiuni simple - împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, şi a celui de la Dezvoltare, Ion Ştefan, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Lucian Romaşcanu.

Lucian Romaşcanu

"Vom depune alte două moţiuni simple - pe Muncă şi pe Dezvoltare. Vedem că ele nu au niciun rezultat practic în ceea ce priveşte retragerea acestor miniştri fundamental incompetenţi, dar tragem nişte semnale de alarmă şi, prin textele moţiunii, arătăm ceea ce ar trebui făcut pentru ca lucrurile să meargă bine în aceste domenii pe care încercăm să le sancţionăm", a declarat senatorul PSD, la finalul unei şedinţe a conducerii interimare a partidului.

El a precizat că se lucrează la textul celor două moţiuni care vor fi depuse, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

"Probabil că săptămâna viitoare le vom depune. Din păcate, Guvernul nu acţionează responsabil. Semnalele pe care le trage Parlamentul, care este autoritatea cu cea mai mare reprezentativitate şi instituţia cea mai importantă într-o democraţie, nu ţin cont de nimic. Domnul Cîţu a picat de vreo patru ori testul Parlamentului. Măcar din moţiune să vadă lucrurile pe care le fac prost şi să le corecteze în măsura în care mai pot, deşi mi-e greu să cred că o vor face", a menţionat purtătorul de cuvânt al PSD, scrie Agerpres.

Întrebat dacă PSD va depune şi o moţiune pe Sănătate, Romaşcanu a spus: "Analizăm".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo PSD! Am fost pus sef de unchiu hrebelciug.
0
2
Pe anularea pensiilor nesimtite create tot de voi. Lasa abureala cu alte motiuni.
2
0
ministrul Catu este singurul din ministrii de finante cu multa scoala facuta afara ,nu ca parlamentari ca Nicolicea care a terminat facultatea odata cu fata lui si cu doctorate luate pe Ciorogarla.
1
0
Ce se intimpla in Romania de treizeci de ani,vin ai nostrii pleaca ai nostrii,voi guvernele trecute si prezente,ce trebuie sa intelegeti....lasati romanii sa va aprecieze,nu va mai appreciati voi.Intr-o tara unde nu ai drepturi ,doar obligatii oamenii fug ca dracu de tamiie.Intr -o tara unde sa deschizi o firma dureaza mai mult de 10 zile nimeni nu vrea sa se intoarca,intr-o tara unde un ITP dureaza mai mult de 1-2 ore ,intr-o tara unde cetatenii persoane fizice fara sa lucreze in sistem nu au dreptul sa detina o arma de foc pentru aparare ,normal ca nu vor sa se intoarca.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920