REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Romeo Beckham, noua imagine a casei de modă Yves Saint Laurent

Romeo Beckham, noua imagine a casei de modă Yves Saint Laurent

Replica API 14 iunie 2021 | 00:00 719

Romeo Beckham, fiul fostului fotbalist David şi al Victoriei Beckham, se defineşte ca un iubitor al sportului pe reţelele de socializare, dar se pare că, mai mult decât gena tatălui, prevalează cea a mamei sale, înclinând mai mult spre modă, relatează EFE, citată de Agerpres.

Sursa foto: SAINT LAURENT / Facebook

Al doilea fiu al soţilor Beckham a devenit imaginea viitoarei campanii toamnă-iarnă a casei de modă Yves Saint Laurent, un anunţ împărtăşit pe reţelele de socializare de mama sa, Victoria, cu exclamaţia 'Wow!'.

Cu o şuviţă din părul său blond căzându-i pe faţă, fotografiile în alb şi negru realizate de David Sims îl prezintă pe tânărul Beckham cu un aer nonşalant îmbrăcat într-o cămaşă cu mici floricele albe şi o cravată cu buline.

"Mă simt onorat să fac parte din această campanie", a scris tânărul de 18 ani care a fost deja model pentru Burberry şi care mult timp a fost încurajat de părinţii lui să devină un tenisman profesionist, un sport care i-a plăcut mai mult decât fotbalul.

Cu o imagine în care afişează o barbă recent crescută, Romeo a descoperit până la urmă că pasiunea lui pentru modă o depăşeşte pe cea pentru sport.

Tânărul, care poartă un cercel în urechea stângă, afişează în schimb un fizic bine lucrat în sălile de sport.

Schimbările de tunsoare, obişnuite odinioară şi pentru tatăl său, par să fie un obicei şi pentru Romeo: când are părul lung, când scurt şi blond platinat, o nuanţă pe care a adoptat-o vara aceasta.

Anthony Vaccarello, directorul de creaţie al casei de modă Saint Laurent, este cel care îl îmbracă pe Romeo. Într-o poză el poartă o geacă neagră de toamnă, în timp ce într-o altă imagine apare îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurţi şi un pulover în romburi.

Pentru campania de toamnă-iarnă, Vaccarello se bucură şi de colaborarea rapperului şi actorului american Lakeith Keith Stanfield, cunoscut pentru apariţia sa în serialul "Atlanta" şi în filmul "Get out".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218