REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Romică Stan a preluat conducerea Teatrului pentru Copii şi Tineret “Căluţul de mare” din Constanţa!

Romică Stan a preluat conducerea Teatrului pentru Copii şi Tineret “Căluţul de mare” din Constanţa!

Replica API 20 iunie 2018 | 00:13 1241

Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de mare” din Constanţa are un nou manager. Este vorba despre Romică Stan, câştigătorul concursului pentru funcţia de manager al Teatrului pentru Copii şi Tineret din Constanţa, cu nota finală 8.25.

Pentru a fi declarat câştigător, candidatul trebuia să obţină minimum nota 7. “Abia în anul 2019 o să vedeţi cum se vor schimba lucrurile, dacă activitatea teatrului pentru Copii şi Tineret “Căluţul de mare”. Am fost manager pentru Centrul Cultural din oraşul Ovidiu din anul 2001 şi până în prezent. Instituţia la această oră a fost transformată într-un compartiment al Consiliului Local Ovidiu. Am participat la acest concurs de manager pentru Teatrul de Copii şi Tineret din Constanţa dat fiind faptul că personal cunosc activitatea acestui teatru, am colaborat cu această instituţie de cultură, am avut multe activităţi comune, cunosc echipa şi sper ca împreună cu Consiliul de administraţie şi Consiliul artistic să facem împreună o echipă care să ridice prestigiul Teatrul de Copii şi Tineret din Constanţa la nivelul întregii activităţi culturale din judeţul Constanţa”, a declarat în cursul zilei de marţi, 19 iunie a.c., managerul Romică Stan în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gheerghilescu. un om mic fara caracter.
3
0
Minti bolnave.Acea femeie slujeste teatrul de zeci de ani cu modestie si iubire.Ce legatura are sula cu prefectura.Bai ,,cineva,, va certati pe un loc care este al comunitatii grecesti, sa nu uitati treaba asta.
4
1
si pe mama lu Sevil Shhaideh cand o dati afara de la ghiseul de bilete? la 80 de ani n-ar trebui sa stea acasa ca pensionara? de ce nu oferiti acel loc de munca unui tanar? de ce? de ce acea bosoroaga sa manance si banii de pensie si banii de salariu? nu va e rusine, in ziua de azi poti avea loc de munca numai daca ai relatii
3
3
saraca cultura,daca ajunge un fost invatator ratat,cica director fost la centrul cultural ovidiu ,adica casa de cultura din satul ovidiu,ajunge director la o institutie prestigioasa ca teatrul de papusi....el sa invete intii sa citeasca D-le tutuianu,ce faceti? o lasati pe madam Petrachi sa-si aduca tatal vitreg director?e prea de tot
1
5
Bravo Romica ca ai scapat de clica machedono-cipaneza, acelasi stil..dupa doua luni se revine la vechea structura si hoata de Elena Koccis director! mi-e scarba de acest primar cu u picior la morga!
5
1
Sa speram ca nu se mai baga dusul asta de Gherghilesco sa dea sfaturi. Ala trebuie cat de curand dus la psihiatrie. Speram tot colectivul sa fie mult mai bine
6
0
Bafta, domn Director!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108