REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Romtelecom "evacuează" poştaşii, să facă loc clinicii MedLife

Romtelecom "evacuează" poştaşii, să facă loc clinicii MedLife

Replica API 13 februarie 2014 | 00:00 189

Compania de servicii medicale se extinde în 4 mari oraşe, între care şi Constanţa

Compania de servicii medicale se extinde în 4 mari oraşe, între care şi Constanţa

Cotidianul "Replica" anunţa, încă de anul trecut, că MedLife plănuieşte să se extindă la Constanţa şi că viitoarea clinică medicală va funcţiona în sediul Poştei Mari, la doi paşi de Sala Sporturilor.

"În momentul de faţă nu putem spune ceva cu exactitate, doar că proprietarul, Romtelecom, nu mai doreşte prelungirea contractului de închiriere. Prin urmare, trebuie să schimbăm sediul şi apelăm la procedura de cerere şi ofertă. În orice caz, avem în vedere mutarea tot într-o zonă centrală, în apropiere de unde suntem acum. Aceasta într-o perioadă de... să zic două sau trei luni. Cam aşa", declara Ion Mişcoşi, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Constanţa, în luna noiembrie a anului 2013. Cazul Poştei Mari, cum este cunoscută în Constanţa, nu este singular. Oficiul Poştal 7 din Tomis III, strada Soveja, a trecut deja printr-o schimbare forţată.

Revenind la clădirea din apropierea Sălii Sporturilor, precizăm că unul dintre motivele neprelungirii contractului l-ar reprezenta compania de servicii medicale MedLife, care ar intenţiona să amenajeze un punct de lucru în incinta clădirii aflată pe bulevardul Tomis. Că acesta este sediul în care va funcţiona MedLife sau nu, cert este că, da, compania de servicii medicale ajunge şi în Constanţa.

"MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, dă startul unui nou program de dezvoltare regională şi anunţă deschiderea a 4 hyperclinici noi în oraşe cu peste 250 mii de locuitori, după cum urmează Galaţi, Iaşi, Constanţa şi Cluj-Napoca", se arată într-un comunicat al Medlife. "Clinicile noi anunţate urmează să fie inaugurate până la finele anului 2014, investiţiile pentru acestea fiiind de aproximativ 4 milioane euro", se mai precizează în documentul citat. "Deja am demarat investiţii în două hyperclinici din Galaţi şi Iaşi, acestea urmând să fie inaugurate în prima jumătate a acestui an. Programul de investiţii va continua şi în a doua parte a anului, când ne propunem să finalizăm celelalte clinici din Constanţa şi Cluj-Napoca. De asemenea, suntem în discuţii avansate pentru a continua extinderea agresivă la nivel naţional şi în anii următori", a declarat Mihai Marcu, Preşedinte CA MedLife, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Din datele pe care le avem, da, în sediul cunoscut drept Poşta Mare va funcţiona o clinică medicală", au precizat, ieri, reprezentanţi ai Primăriei Constanţa

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218