REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Rose Adhiambo, mulatra lui Radu Măzăre, s-a înscris la „Gospodar fără pereche”

Rose Adhiambo, mulatra lui Radu Măzăre, s-a înscris la „Gospodar fără pereche”

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 2442

Rose Adhiambo

foto: captura video Pro TV

Între fetele înscrise în cursa pentru inimile celor 8 gospodari de la Pro Tv se numără și Rose Adhiambo. Mulatra nu este deloc străină de lumea mondenă, ea bifând în trecut numeroase apariții la brațul lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței. Acum vrea să cucerească un fermier și să se mute la țară.

La “Gospodar fără pereche”, Rose (32 de ani) luptă ca o ironie a sorții tot pentru un anume Radu. Ea vrea să-l cucerească pe Radu Stan (28 de ani), fermier din Târgu Neamț, și caută un tată pentru fetița ei. Pe cine a pus ea ochii însă, nu are aceleași sentimente. Gospodarul pe care l-a ochit a declarat că nu îi plac absolut deloc copiii mici.

foto: arhiva personală

Cu siguranță sunt cea mai bună dintre toate că sunt diferită”, a spus Rose. Încrederea pe care o are însă în ea nu i-a dat prea multe șanse în fața gospodarilor.

Adhiambo Rose, cunoscută drept "mulatra lui Mazăre", a devenit mamă în a doua zi a anului 2018, aducând pe lume o fetiţă şi şi-a schimbat viaţa radical de atunci. Bărbatul cu care are copilul a părăsit-o când a aflat că va avea un moștenitor.

Rose Ashiambo, născută din mamă româncă și tată, originar din Kenya

Născută dintr-o mamă româncă și un tată originar din Kenya, Rose s-a simțit în copilărie de multe ori batjocorită, datorită culorii ei.

La “Gospodar fără pereche” lui Rose i se spune Naomi Campbell de România. Celelalte concurente au înlemnit când au văzut-o! “Gata, plecăm direct acasă, fata mea!” Așa au reacționat pretendentele la inima “gospodarilor fără pereche”. Rose Adhiambo s-a făcut cu siguranță remarcată în primul episod din sezonul trei. “Oh, Doamne, uite o pată de culoare! “Da’ de unde a ieșit oare fata asta? “, remarcă toată lumea. Rose spune că vrea să se facă femeie de casă, să renunțe la cariera ei de model și să-i mai facă copii și lui Radu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar faceti toate proastele celebre .daca voi credeti ca vor sta tutele astea la coada vacii va inselati .s-au dus acolo doar ca sa fie remarcate de prostii cu bani doar nu credeti ca vor lua un tractorist de sot
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614