REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rovana Plumb, atac VIRULENT la adresa lui Klaus Iohannis: val de acuzații la adresa președintelui

Rovana Plumb, atac VIRULENT la adresa lui Klaus Iohannis: val de acuzații la adresa președintelui

Replica API 20 august 2018 | 00:39 383

Președinta Organizației Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a declarat că președintele Klaus Iohannis este cel care a îndemnat la sfidarea ordinii publice, dezinformare și a instigat protestatarii să pună presiune pe membrii Guvernului.

„Toată această situație a fost generată și propagată de mesajele și acțiunile de incitare la nesupunere civică și haos transmise în spațiul public de liderii și reprezentanții partidelor din Opoziție. Resping cu fermitate orice agresiune împotriva unei femei care își făcea datoria de a asigura protecția protestatarilor pașnici. Totodată, condamn toate încercările domnului președinte Iohannis și ale partidelor din Opoziție pentru divizarea cetățenilor, sfidarea ordinii publice, dezinfomarea și instigarea de a pune presiune pe membrii Guvernului”, a declarat Rovana Plumb.

Organizația Femeilor Social Democrate nu tolerează niciun fel de manifestare violentă indiferent de statutul social și profesional al unei persoane.

Organizația Femeilor Social Democrate „dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația din 10 august 2018 și face un apel către președintele Klaus Iohannis și liderii Opoziției să înceteze cu afirmațiile iresponsabile pentru că România are nevoie de normalitate și stabilitate. Puterea se câştigă prin vot democratic şi nu prin alte mijloace nedemocratice și prin violență.”

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau sa va spun tuturor protestatarilor ce au venit din diaspora sa faca revolutie in Romania,,guvernarea unei tari se optine numai pe cale democrata,adica prin vot,conceptia celor ce indeamna la revolta,haos,diversiune,ura,dusmanie,sunt cele mai abjecte mentalitati,am vazut si niste lideri din opozitie ce au apelat la aceste metode,indemnand si manipuland ,la dezordine si nesupunere.Pai ai pretentia ca veniti din tari democratice si ce ati invatat acolo ,sa dati foc la tara ,veniti aici cand se voteaza si aducetiva contributia la alegerea celor care merita,nu de instigatori ducem lipsa????
3
3
tu sa ne sugi pula , hermafroditule ! ma-ta miroase a pula si in urechi ! nu te vezi ca ai cap congolez , ochi de coreean si pula de filipinez ? ce faceai fite la miting cu palaria aia in cap , te credeai JR ? Te inteleg , sugi pula de foame , dar macat las-o pe ma-ta sa munceasca , nu mai fa sex cu ea noaptea .
1
1
@europeanu 18 aug 22:13 : Sa-mi sugi cacatul muist pesedeu ordinar ! Tu, cu ma-ta muista de centura. Sa-mi sugeti cacatul si voi, postacii pesedeului mai ales mishu muistul. Muie dragnea,muie pesede !!!
2
3
de president wermorel cap de vitel, muie de handel...sa ma dejectez cu bolta pe nazist...EIUM KLAUS !.
5
6
Ma, tu cam sugi pwla!
7
4
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis. In final sa ii dau muie lui agarici si familiei lui de labagii.
8
20
cine plm e rovana plumb ?
19
6
Rovana tinichea sa vina tata sa te ia la beau.
20
10
Deosebit de proasta
27
9
o panarama de psd ista , si abar bu stie de unde vine...
21
9
Dar ce-avem noi aici? PeSeDeii mai purii, generatia Nastase, au prins viata si glas?? Ati uitat de 2004, huh? Credeti ca daca astialalti sunt pilaf, noi am uitat de ghiveciul vostru?
22
8
Bai este clara treaba, se vede in filmari ca jandarmii nu au fost violenti, au dat cu flori in cap si parfum in nas . Iohanis e de vina, nu conteaza ce se vede in imagini, conteaza ce zic eu .
23
9
Se pisa rumegus.
17
6
dar cine a eleminat taxa de inmatriculare? Cumva Ciolos si guvernul tehnocrat?
11
12
PSD are nevoie de liniste ca sa fure romanii. Voi nu ati inteles inca? Legile mafiei se pun in aplicare in liniste si pace. Daca romanii se prind si fac scandal PSD are o jena, le tremura mana pe stilou cand semneaza si le iese semnatura tremurata.
26
9
da Vasile, ea este, iar taxa de prima inmatricuare tot de ea a fost bagata.
29
8
Nu este doamna care avea masinile inmatriculate pe Bulgaria sa scape de taxa inmatriculare
30
9
Sa ti dau la muie doamna Plumb!
24
14
Sa i sugi pula necontenit lui wermorel fascistul.
18
14
@soc si groaza ,ingihh,ingihh te-ai stors neuronu si a iesit atac musca muie vultur,ce metafora esti tare ! Bine ca prostia nu doare ca ai asurzi internetul cu tipetele tale !
12
12
Doamna plumb aveti o adiere de muie in cap si lansati atacul ca o musca asupra unui vultur.
30
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218