REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rovana Plumb, desemnată comisar european

Rovana Plumb, desemnată comisar european

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:32 416

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat luni lista completă a comisarilor acceptați, Rovana Plumb fiind trecută pe listă din partea României.

Ursula von der Leyen urmează să prezinte, marţi, componenţa Colegiului comisarilor europeni, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar cacatul cui il lingi tu acum ? Pe al meu ! Cu limbutza ta spurcata !!!
2
1
daca ma-ta invata carte si nu se futea pe 30 de dolari negociabili cu filipinezii , poate era si ea un politician de succes si aveai si tu o situatie , nu mai mancai cacat acum .Muie la barfitori !
1
2
Van de lina e si asta doar masina de facut copii , habar n-are pe ce lume este. Sa pui pe asa o escroaca comisar european , iti dai seama ce nulitati de conduc. Pina si masinile ei le-a inmatriculat in Bulgaria desi era ministru de mediu. De unde are atitia bani , beizadeaua ei se scalda in bani, masina ultra eleganta , femei peste femei , circumile nu mai scapa de el. Oameni buni , de unde atita banet ?? bineinteles din furat.
2
2
pot sa stiu si eu ce ste nepermis, analfabetismul, curvarasia, haita de hoti si borfasi, anagramatii- sa visezi cai verzi pe perewti si faptul ca aceasta haita de hoti analfabeti care au pus stapanire pe tara vor primi meritele pe 24 noiembrie- LA RACOARE
2
1
Hotul e pus comisar sa pazeasca hotii?Sper sa nu ocupe locul.Locul ei e linga dracnea,la racoare!
4
1
Asta ne arata ca PSD nu a inteles nimic la votul din 26 Mai. Nu-i nimic, va intelege la urmatoarele doua alegerii cand romanii ii va spulberea de pe scena politica! Istorie trista din viata Romaniei.
6
1
manipulator bolsevic !!! Proasta ta rovana, aia cu numere de bulgaria a fost aprobata in lista tziganilor romani trimisi de veorica la comisie. Inca nu are nici macar post de femeie de servici acolo ca nu se incadreaza intelectual, la fel ca tine. Voua tuturor muie cu mult cacat !!!
9
2
si uite asa mancatorii de cacat au ramas cu gura plina . Ce de vaiete, ce de zbierete, ca Nica si Plumb au fost respinsi ,bubuiau siteurile de striri . Muie cu spume pentru toti dezinformatorii hastagisti !
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367