REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Rovana Plumb: PSD a performat de câte ori a fost la guvernare

Rovana Plumb: PSD a performat de câte ori a fost la guvernare

Replica API 17 decembrie 2018 | 00:38 322

Rovana Plumb

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD (OFSD), Rovana Plumb, a declarat, la reuniunea de duminică a Consiliului Naţional al partidului, că întotdeauna, de câte ori a fost la guvernare, social-democraţii au performat.

"Daţi-mi voie înainte de a vă transmite câteva dintre mesajele organizaţiei de femei, ca, în numele acesteia şi sunt convinsă că şi al dumneavoastră al tuturor, să-i urăm doamnei prim-ministru 'La mulţi ani, multă putere, credinţă!'. Sunt convinsă că împreună vom reuşi, vom face dreptate până la capăt, pentru că, da, noi îndrăznim să credem în România. Şi pentru că îndrăznim să credem în România şi pentru că suntem uniţi, acest moment politic de astăzi nu face altceva decât să demonstreze că PSD, întotdeauna, de câte ori a fost la guvernare a performat ", a afirmat Plumb.

Ea a susţinut că programul de guvernare este îndeplinit în proporţie de peste 50%.

"De când am preluat guvernarea, am trecut prin foarte multe momente, momente în care am ştiut să facem faţă tuturor provocărilor şi atacurilor care au venit de la adversarii noştri politici, dar şi de la cel care, în loc să fie un preşedinte mediator, s-a dovedit a fi un preşedinte dezbinator. Vreau să o felicit pe doamna prim-ministru pentru eleganţa politică cu care a transmis de fiecare dată mesajul de pace politică, de consens politic pentru interesul României şi nu pentru interesul unor grupuri sau grupări, nu pentru interesul preşedintelui, care s-a dovedit în foarte multe situaţii că nu ţine cu ţara. Organizaţia Femeilor Social-Democrate vă spune că, prin programul de guvernare, peste 50% dintre măsuri deja, în aceşti doi ani, au fost realizate şi în continuare, chiar dacă avem în faţă doi ani în care trebuie să facem faţă la patru campanii electorale şi la un exerciţiu de maximă maturitate politică - Preşedinţia Consiliului UE, împreună vom reuşi. (...) Suntem pregătiţi pentru a face faţă oricăror provocări politice la nivel european şi facem lucrul acesta pentru că Guvernul nostru este un guvern european, suntem susţinuţi de partide politice europene, PSD, ALDE, şi sunt convinsă că vom reuşi să ne ducem la îndeplinire tot ceea ce am promis pentru că am demonstrat-o de fiecare dată românilor", a spus Rovana Plumb.

Preşedintele OFSD l-a felicitat pe Mihai Fifor pentru alegerea în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD şi i-a cerut acestuia să introducă principiul parităţii şi în desemnarea coordonatorilor Departamentelor de specialitate ale partidului. "Avem colege foarte bine pregătite care vor face faţă cu mult succes şi multă abnegaţie din echipele departamentelor Consiliului Naţional", a adăugat Plumb.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ati facut nimic --numai minciuni
1
0
ai dreptate, ati performat la capitolul furt din buzunarul romanului, ati performat in manipulari si minciuni ordinare, si continuati- dar veti veti sfarsi in puscarie- pe viata cu pensiile speciale in mormant veti beneficia de ele. Oricum, scapare nu veti avea, v-ati batut pre mult joc de acest popor si acest popor s-a desteptat- veti fi spulberati
3
0
Alta corveta de-a lu DRACnea! Una mai proasta ka alta. Ori ca-i olguta vasilescu, carmen dan sau docila veorica, astea cu creierul cat nuca iau vorbele din punga lu dracnea si le fasaie peste tot. boarfe de teleorman
4
0
Ia intrebati pe Plumb cata a incasat pentru Fellatia facuta lui L.D.A. ca cere scump,pretu e dupa functie.
4
0
Minciuni comuniste.
4
0
corect.cu niste hoti ca voi
4
0
fa baba spurcata cum ati performat expatriind rezerva de aur a tarii,jidanaescu stie unde,vanzand terenul agricol al tarii,vanzand petrolul si rafinariile,gazul natural inclusiv cel din mare,si inca si apa pura din aqviferul prebalcanic veche de 23000 de ani,muiepesede,muiedracnea
5
0
A performat ca tine cand sugi pula pacat ca o faci bine si prin asta ai depasit performantele voastre de comunisti imputiti incercate la guvernare!N ai cum sa mai vorbesti pana nu spui de unde mortii matii ti ai luat tu si progenitura MERCEDES AMG?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920