REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Roxana Nemeș, sexy în noul videoclip. Cine este bărbatul care i-a fost iubit de ocazie

Roxana Nemeș, sexy în noul videoclip. Cine este bărbatul care i-a fost iubit de ocazie

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:00 751

Roxana Nemeș

Roxana Nemeș este extrem de senzuală în cel mai nou videoclip al ei, intitulat „Bine cu tine”, pe care l-a lansat de curând. În clip apare alături de un bărbat de care este îndrăgostită, iar acesta este nimeni altul decât hairstyilistul ei.

Anul acesta a fost cel al realizărilor profesionale pentru Roxana Nemeș. A bifat un post de prezentator al unei rubrici din cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, și-a lansat propriul canal de Youtube, iar acum este pe val cu cel mai recent videoclip. Frumoasa cântăreață a lansat piesa ”Bine cu tine”, care beneficiază de un clip de imagine extrem de îndrăzneț, în comparație cu cele realizate până acum în cariera ei. Îmbrăcată super sexy, într-o ținută care îi pune în evidență silueta perfectă, și cu o coafură ”wild”, Roxana prezintă în versuri o poveste de dragoste imposibilă.

Nu apare singură, ci face cuplu cu un bărbat cu care, la final, se împacă. Acesta este nimeni altul decât hair-stylistul ei, Florin Anghel, de la un luxos salon din Nordul Bucureștiului, care a avut dublu rol: a avut grijă ca Roxana să aibă o coafură impecabilă în materialul video, dar a ocupat și postul de partener și actor de ocazie în materialul video.

”Am muncit mult, am filmat cu tot sufletul și sper să aibă succes această piesă. Am avut o echipă întreagă în spate, care s-a ocupat ca lucrurile să iasă impecabil, iar de coafura mea s-a ocupat Florin Anghel, care a avut și un mic rol în videoclipul piesei mele, «Bine cu tine». A, muncit și ne-am și distrat”, a spus Roxana Neme.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614