REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Roxen, decizie radicală după scandalul cu iubitul bătăuş

Roxen, decizie radicală după scandalul cu iubitul bătăuş

Replica API 29 iunie 2020 | 00:00 1391

Săptămâna aceasta, reprezentanta României la Eurovision a fost protagonista unui scandal din cauza iubitului care a lovit-o. Roxen a făcut plângere la poliție și le-a povestit prietenilor virtuali că nu vrea să se împace cu fostul așa cum ar fi apărut în mass media, scrie click.ro.

Roxen

Larisa Roxana Giurgiu din Cluj alias Roxen (20 de ani), așa cum este cunoscută în lumea muzicală de la noi, a venit cu ceva clarificări după scandalul de care a avut parte în ultimile săptămâni. Tânăra a simțit că este nevoie să facă niște rectificări și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare. "Va mulțumesc tuturor celor care m-ați înțeles, ați fost întotdeauna alături de mine și mi-ați respectat viața personală. Într-adevăr, am trecut printr-un moment neplăcut, din care am învățat foarte multe lucruri. Important este că sunt bine și cred că asta este ceea ce contează în acest moment. Demersurile pe care le-am luat în momentul în care a apărut această problemă în viața mea le-am luat fiind sigură de ceea ce vreau să fac și nu am de gând să dau înapoi. Îmi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor și nu voi reveni asupra lor", a scris Roxen.

"Nu îmi doresc împăcare"

Și tot ea a continuat pentru că au apărut tot felul de speculații. "Am văzut zilele acestea tot felul de materiale și articole în presă referitoare la acest subiect, iar multe dintre ele nu au nicio baza reală, din contră. De asemenea, declarații care nu au nimic de-a face cu realitatea. Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să-mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta, chiar dacă am fost șantajată în continuare, și după depunerea plângerii. Cred că este foarte important că orice persoană care trece printr-un astfel de episod să ia măsuri, să aibă curajul să spună “stop” și să nu se lase doborâtă de eventuale șantaje sau manipulări. Acestea fiind spuse, ceea ce s-a întâmplat reprezintă strict viața mea privată și nu îmi doresc să mai continui cu acest subiect. Știu foarte bine ce s-a întâmplat, de ce am fost nevoită să depun o plângere și câte dovezi există în acest sens", a mai scris solista.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si o telenovela, da bine la public.
1
0
unde-i gasiti pe papagalii astia care bat femei si o sug in fata barbatilor ???
2
0
dar degeaba , nu ia deschis cand trebuia!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102