REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rucsac cu aproape 10.500 de lei, găsit în Agigea! A fost returnat proprietarului!

Rucsac cu aproape 10.500 de lei, găsit în Agigea! A fost returnat proprietarului!

Replica API 14 august 2018 | 01:02 520

Descoperire surprinzătoare făcută pe o stradă din comuna Agigea: un rucsac în care erau aproape 10.500 de lei! Rucsacul a fost predat Poliției Locale Agigea, care a demarat cercetările pentru găsirea proprietarului și l-a returnat.

În seara de duminică, 12 august a.c., în jurul orei 21,40, vânzătoarea magazinului SC Cosmin SRL a solicitat Poliția Locală spunând că în urmă cu puțin timp, un bărbat a intrat în unitate și i-a dat un rucsac albastru pe care îl găsise pe stradă, mai exact la intersecția străzii Nicolae Titulescu cu DN 39 și că în rucsac se află o sumă mare de bani.

La verificarea rucsacului, în interior a fost găsită suma de 10.410 lei, în bancnote de 100 lei, 50 lei și 5 lei, o carte de identitate al unei femei cu domiciliul în municipiul Tulcea, două carduri bancare și mai multe obiecte. Rucsacul a fost preluat de Poliția Locală Agigea care a demarat procedurile legale pentru găsirea proprietarului.

La vizionarea imaginilor surprise pe camerele de supraveghere din zonă s-a observat că doi tineri opresc mașina pe strada Nicolae Titulescu, femeia scoate rucsacul din mașină și îl așează pe capotă, iar după un timp se urcă în autoturism, fără să mai ia și bagajul. În momentul în care mașina a demarat spre ieșirea în DN 39, rucsacul a căzut de pe mașină, de unde a fost recuperat de tânărul care l-a înmânat vânzătoarei.

Proprietarii și-au dat seama că au pierdut bagajul și s-au prezentat la Poliție, de unde au fost îndrumați către Poliția Locală, care efectuau deja demersuri pentru returnarea bagajului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur erea tzigani care la gasit gheozdanu k dak erea romini il fura demult. Tzigani sunt cei mai cistiti oameni!!!!!!? Romini ne fac de ris in toara eropa!!!????
0
2
a fi idiot inseamna sa gandesti! ceea ce in cazul tau lipseste.se vede ca esti incuiat la minte cu un singur neuron in cap si ala e rasturnat saracu cu cracii in sus! tu si inca alte milioane de oameni din tara asta sunteti motivul pentru care romania e inca in secolul XVII sau 17 ca sa pricepi si tu.
1
0
Cum adica prostia se plateste samaiadracu? Dumneata nu ai pierdut nimic niciodata? Stii tu cat a muncit omul ala pt bani? Tie iti place de tine cand vezi atata lipsa de omenie in oglinda?
1
0
Esti un IDIOT !
3
2
mai taceti dreaq din gura de lesinati si buni samariteni cu politia pizdii! daca patrulau 2 militieni pe acolo si stiau ca nu exista camera de supraveghere,mai dadeau banii din pula,asa si ala care a gasit stia ca e camera si ca il vede! ce pula mea nu sunteti capabili sa ganditi? pai nu pune frate de la inceput mana pe rucsac daca nu e al tau si mai ales sa cotrobaii si in el..! lasati o moarta cu corectitudinea sulii,ori e de la capat ori nu mai e deloc!
3
2
daca o gaseam eu ii dadeam taragotu lui farcas,
1
2
Bravo tanarului care a gasit rucsacul ! Bravo vanzatoarei ! Bravo Politistilor Locali Primaria Agigea pt cercetarile efectuate pt. returnarea banilor !
5
3
bravo tanarului
6
3
Bravo ! Vanzatoarea merita 10% recompensa.
5
4
da sincer, eu am grija si de 50 de lei din portofel, de la mine nu pelaca decat furati prin violenta... eu daca gaseam rucsacu si ma puteam eschiva fugeam cu el cu palman cur de rupeam asfaltu, prostia se plateste
5
9
Cum o cheama PE vinzatoare?merita o recompensa.
3
4
Cum plm sa uiti de banii aia asa usor? Pai daca ar fi pus osul la treaba pentru ei si-ar fi legat rucsacul de gat ca sa nu-l piarda!
13
3
BREEEEE, NU CUMVA SUNT FALSI SI A VRUT SA SCAPE DE AI? DAAA...NUU...CA DACA ERAU FALSI NU MAI LASAU CARDURILE.... CINE STIE CE O FI???
3
7
O suta de mil.vechi,o nimica toata
1
12
fb!mai sint si oameni din astia!bravo!
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367