REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rudele bărbatului mort în accidentul teribil de la Pasajul Unirii, chemate la INML

Rudele bărbatului mort în accidentul teribil de la Pasajul Unirii, chemate la INML

Valentina CAMARA 26 decembrie 2022 | 08:55 768

Fiul bărbatului grec, mort în accidentul de la Pasajul Unirii din Capitală, ajunge astăzi în România. Acesta este însoțit de un prieten, un român stabilit de ani buni în Grecia.

Rudele au fost chemate la sediul INML pentru recunoașterea cadavrului, iar mâine urmează să se facă necropsia. Soția bărbatului mort este acum internată în spital iar rudele cer autorităților române să le ajute să o aducă în Grecia.

"Eu, ca soră a decedatului, nu vreau. Eu vreau ca autoritățile române să ne fie alături, fratele meu nu s-a întors înapoi. Ceea ce vreau este ca soția fratelui meu, doamna Hondronasio, să fie adusă acasă. Nu poate să vină cu un avion. Cer autorităților, Ministerului Sănătății, să facă posibil transportul doamnei până acasă cu o ambulanță. Să o aducă până aici, sau până la graniță, la Promachonas", a spus sora victimei.

Pe de altă parte, și o apropiată a familiei îndurerate a făcut un apel către autoritățile române: "Vă rugăm din suflet să se facă nu imposibilul. Să se facă ceva omenesc, din tot sufletul, să ajute! Mâine, băiatul omului care a decedat la noi acasă o să ajungă cu băiatul meu. Și o să trebuiască să recunoască omul care este decedat. Avem nevoie de tot ajutorul din partea Ambasadei grecești din România și de toți oamenii de acasă"

Pasagerii care au putut fi externați au fost luați cu un microbuz de la spital. Unii dintre aceștia au ieșit cu bandajele în jurul capului sau mâinilor. În scurt timp, aceștia au ajuns la hotelul în care au fost cazați după accident.

Opt pasageri încă se află internați în spitalele din București. Starea lor este bună, spun medicii. Imediat ce se vor asigura că totul este în regulă, vor decide și externarea acestora.

De asemenea, la începutul lunii următoare, procurorul va cere și expertizarea autocarului, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nenorocirile te pandesc la tot pasul,capcane, intampari, belele,viata e asa cum e, si mai depinzi si de ...nenorocitii care conduce lumea!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218