REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rufus Sewell îl va interpreta pe tatăl lui Elvis Presley într-un film regizat de Baz Luhrmann

Rufus Sewell îl va interpreta pe tatăl lui Elvis Presley într-un film regizat de Baz Luhrmann

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 373

Rufus Sewell

Actorul englez Rufus Sewell îl va interpreta pe Vernon Presley, tatăl cântăreţului Elvis Presley, într-un lungmetraj dramatic muzical regizat de Baz Luhrmann, intitulat "Elvis", informează variety.com, citat de Agerpres.

În acest film produs de studioul Warner Bros., Austin Butler va juca rolul principal, iar Tom Hanks îl va interpreta pe managerul lui Elis Presley, colonelul Tom Parker. Baz Lurhmann a scris scenariul peliculei în colaborare cu Craig Pearce. Filmul spune povestea unui manager veteran şi al unui tânăr cântăreţ sărac din Mississippi, Elvis Presley, care ajunge o legendă ce a schimbat pentru totdeauna industria muzicală.

Este primul proiect al regizorului Baz Luhrmann după adaptarea sa din 2013 a filmului clasic "The Great Gatsby", în care rolul principal a fost jucat de Leonardo DiCaprio. Cel mai recent, cineastul australian a colaborat cu Netflix la serialul "The Get Down".

Filmările lungmetrajului "Elvis" vor debuta în primăvara acestui an.

Pe parcursul carierei sale, Elvis Presley a vorbit adeseori despre devotamentul pentru mama lui, Gladys. Relaţia lor a rămas una apropiată şi după ce cariera sa artistică a ajuns la apogeu. Vernon Presley a fost un bărbat care, deşi foarte mândru de talentul fiului său, s-a simţit mereu nesigur. Deşi a primit sarcina de a se ocupa de finanţele lui Elvis, nu era pregătit pentru acest rol şi s-a lăsat consumat de o spaimă constantă de a nu-şi readuce familia în sărăcie.

Rufus Sewell a jucat recent alături de Renee Zellweger în filmul "Judy" şi de Anthony Hopkins şi Olivia Colman în "The Father", dar şi în cel de-al patrulea sezon al foarte apreciatului serial "The Man in The High Castle".

Starul englez va putea fi văzut în curând în miniseria "The Pale Horse", produsă de BBC 1 şi Amazon. El a jucat recent şi în al doilea sezon al serialului de comedie "The Marvelous Mrs. Maisel", care i-a adus în 2019 o nominalizare la premiile Emmy.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218