REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ruptură TOTALĂ între premier şi preşedinte: Viorica Dăncilă vine cu acuzaţii GRAVE, după întâlnirea cu Iohannis

Ruptură TOTALĂ între premier şi preşedinte: Viorica Dăncilă vine cu acuzaţii GRAVE, după întâlnirea cu Iohannis

Replica API 13 aprilie 2018 | 02:20 352

Premierul Viorica Dăncilă vine cu acuzaţii dure, după întâlnirea pe care a avut-o recent cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Invitată la Antena 3, prim-ministrul a susţinut că discuţiile purtate în şedinţă nu au fost redate corect în comunicatul de presă şi acuză lipsa unui răspuns din partea preşedintelui la solicitarea pe care i-a adresat-o ulterior. 'Poţi să-ţi pierzi încrederea', a mai spus Dăncilă cu privire la întreaga situaţie, conform stiripesurse.ro.

"Am vorbit despre legea salarizării, chiar eu am menţionat principiile care au stat la baza legii (...) A discutat doamna ministru Vasilescu despre probleme concrete pe sănătate, pe educaţie, unde au fost nemulţumiri. A fost o discuţie calmă, foarte aşezată. Domnul preşedinte a spus că dacă e o lege a salarizării unitare este bine să nu o mai modificăm.

Am fost foarte uimită de comunicatul care a apărut, ceea ce m-a condus la ideea că a fost făcut înainte. De aceea am şi solicitat să se redea public stenogramele discuţiei pentru că nu mi se pare productiv ca eu să spun într-un fel, domnul preşedinte să spună în alt fel. Nu am avut niciun răspuns. Eu am convingerea că domnul Iohannis a fost informat." , a precizat Viorica Dăncilă.

"Discuţia a fost calmă, discuţia a fost constructivă. (...) Am avut senzaţia că domnul preşedinte a fost de acord cu ce am discutat. Comunicatul putea să redea realitatea şi aşa era corect pentru că eu mi-am propus o bună cooperare. Când discuţia este pe anumiţi termeni şi apar aceste lucruri în comunicat, poţi să-ţi pierzi încrederea. Iar eu nu vreau să-mi pierd încrederea.", a completat Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti astia care postati prostiile astea aici trebuie sa va considerati niste norocosi pentru faptul ca traiti in mileniul 3 si va suporta pamantul. Vai de mama voastra ......
1
2
Daca werner ar avea un neuron in plus fata de Dancila,am avea motive sa ne bucuram.Dar asa Wernareilor...Ghinion!!!
0
3
Mustata mea miroase a urina tanase
3
0
Cand esti o sluga proasta la cheremul unui fost agricultor se intampla sa bati si campii fara sa ti se para anormal!
9
2
Ce produci ministeresa cand stai de vorba cu cineva? Eventual o discutie poate fi constructiva dar nicidecum productiva.De clabuci la gura si sa nu dati in convulsie.
7
3
Sa plece de la guvern
12
5
femeia spune ca marele nesimtit minte ca un porc...voi futeti-va mamele care v-au cacat in sant,labagiilor
9
14
Imunoglobina ,etc
13
3
Si vasilica avea ceva forme,tinerii psd o labareau pe holuri dar se pare ca vasilica va fi prima care pleaca la videle.Deja cwrul vasilicai e incalecat de johan care-i introduce o mataranga liberala intre bucile pesediste.
10
6
De unde o cunosti de o judeci? Pe cine vroiai prim ministru? E o vorba la romani " gura bate curul" Enumara ce greseli a facut ca prim ministru.
8
16
tie duduie, o analfabearta, o inculta, o agramata, un pres si sluga a penalului ordinar draknea, iti permiti, de pe piedestalul pe care ai fost urcata de acelasi penal, sa minti, dar de ce ma mir, voi, ciiuma rosie, mintiti mai des decat respirati. Fii convinsa, cu toate insistentele haitei de hoti, borfasi, cu tudore si multi altii, nu veti arunca tara in haos, noi va vom arunca pe voi, pe viata , in puscarie
23
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614