REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Rusia a ridicat avioanele de vânătoare în Marea Neagră, ca răspuns la exercițiile NATO cu fregate și distrugătoare

Rusia a ridicat avioanele de vânătoare în Marea Neagră, ca răspuns la exercițiile NATO cu fregate și distrugătoare

Replica API 3 iulie 2019 | 00:00 306

Flota militară rusă urmăreşte atent activităţile unui distrugător britanic şi unei fregate canadiene care se află în Marea Neagră, a anunţat miercuri seară Administraţia Vladimir Putin, conform agenţiei de presă Tass, potrivit Mediafax.

"Forţele şi echipamentele Flotei Mării Negre au început să urmărească activităţile distrugătorului britanic HMS Duncan şi fregata canadiană HMCS Toronto, care au pătruns în Marea Neagră pe 2 iulie", a anunţat miercuri seară Centrul Naţional rus de Coordonare în domeniul Apărării.

Cele două nave NATO sunt urmărite de vasul antisubmarin Kasimov şi de nava de patrulare Pitlivi.

"Avioane de vânătoare ale Forţelor navale, precum şi sistemele antirachetă Bal şi Bastion au fost activate în zonele respective", a precizat Centrul de Coordonare, subliniind că sunt efectuate şi operaţiuni de supraveghere electronică.

În perioada 1-12 iulie, în Marea Neagră, în largul Ucrainei, se desfăşoară Exerciţiul "Briza Mării 2019" ("Sea Breeze 2019"), la care participă nave şi militari din 19 ţări, inclusiv din Statele Unite şi Marea Britanie.

Flota militară rusă a Mării Negre monitorizează cu atenţie exerciţiile navale NATO şi poate reacţiona "rapid" la eventuale situaţii de urgenţă, a avertizat luni Ministerul rus al Apărării.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si alti prosti ca el.Pentru rusi Romania nu conteaza si nici alt stat din Europa atat de puternici se cred din punct de vedere militar, pentru ei toate statele membre NATO sunt folosite de americani si din cauza asta nu se ating de nici un stat membru NATO sa nu ii supere pe americani pentru Rusia este dependenta economic de comertul cu americani si aliati lor.
0
1
forta rusia
1
1
Si prostii de romani se bucura si se uita ca la circ da ei nu isi dau seama ca sunt si vor fi carne de tun . Pana englezii sau americanii vor semna vreun tratat de pace in care noi iar vom cadea cu dosul in p.....
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614