REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rusia: EXPLOZIE în metroul din Sankt-Petersburg

Rusia: EXPLOZIE în metroul din Sankt-Petersburg

Replica API 3 aprilie 2017 | 00:53 487

O explozie s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 3 aprilie a.c., la metroul din Sankt-Petersburg, din Rusia, la stația de metrou Sennaya Ploshchad. Bilanțul este tragic: zece persoane și-au pierdut viața în urma exploziei, iar 50 de persoane au fost rănite. Autoritățile ruse sunt în alertă și încearcă să se găsească cauza exploziei. Mai multe fotografii au apărut pe rețelele de socializare.

Nouă persoane au murit şi alte 20 au fost rănite în atentatul de luni de la metroul din Sankt Petersburg, a anunţat Comitetul Naţional Antiterorism. Acesta este considerat bilanţul oficial al atacului, relatează Russia Today.

Explozia de la Sankt Petersburg a fost un atac terorist, a confirmat procurorul general al Rusiei, citat de Daily Telgraph.

Un martor la atacul terorist de la Sankt Petersburg ar fi văzut un bărbat care ar fi lăsat o servietă în vagonul de metrou unde a avut loc explozia, înainte de a se muta în alt vagon, relatează agenţia de presă RBC citată de Daily Telegraph.

"A fost o explozie pe şine, un bărbat a lăsat o servietă în vagon, a coborât din vagon şi s-a mutat în alt vagon”, i-ar fi scris martorul unui prieten, într-un SMS.

sursa foto: jurnalul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati la musulmani in pace, este harnici si face porunbu fiert bune si vinde pa plaja vara. Primaru iubeste la noi si lase inpace, ca noi voteaz cu el.
0
2
Atentatele astea sunt ptr unii ca tine, in urma lor sa ia decizii pripite. Trebuie pedepsiti vinovatii, nu si cei care nu au nicio vina. Si poate ca nu sunt musulmani cei vinovati.
2
3
Sugi pula Asan, tu si cu toti musulmanii tai! Moarte musulmanilor! Purificarea rasei! Fara musulmani, fara tigani! Reinfiintarea Auchwitz e solutia!
5
2
Pacii cu 2 de i !
3
0
Rusia se va razbuna,
2
2
Si ce daca sunt musulmani cei care au pus bombele?? Lasati musulmanii in pace sa vina in Europa islamul este religia paci
5
14
Dk au ous vro bomba musulmanii astiia beliti , sa plece mat mai curand departe ! ca le rupe curu Senior Putin .
8
3
aresteaza ca asa vrea el, tot asa fac si opozantii !
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367