REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Rusia își perfecționează armata: 'Situația politico-militară la nivel global se schimbă, mai ales într-o direcție nefavorabilă'

Rusia își perfecționează armata: 'Situația politico-militară la nivel global se schimbă, mai ales într-o direcție nefavorabilă'

Replica API 23 noiembrie 2019 | 00:00 240

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a declarat că la ședința de vineri, 22 noiembrie, a consiliului a fost dezbătut proiectul concepției privind construirea și dezvoltarea Forțelor Armate, informează postul Radio România Actualități, scrie stiripesurse.ro

Proiectul va fi perfectat de Ministrul Apărării, împreună cu alte departamente, după care va fi prezentat în aparatul Consiliului de Securitate și ulterior va fi înaintat spre aprobare președintelui Federației Ruse.

Nikolai Patrușev a mai declarat că situația politico-militară la nivel global se schimbă deosebit de dinamic, mai ales într-o direcție nefavorabilă. Patrușev a adăugat că, avându-se în vedere acest aspect, în cursul consfătuirii s-au discutat probleme referitoare la perfecționarea organizării militare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca la elevii de liceu le fac practica cu akm ul ,iar soldati nu mai vrea nimeni sa fie in russia.
0
3
se cunosc pupincuristii vestului dupa comentarii de ROMANIA va doare in cur tradatorilor
4
1
TRAIASCA PUTINA ,,,FORTA RUSIA ,,DAVAI MAICA ROSA.
3
1
este un muist care pe unde apare nici iarba nu mai creste in binecunoscutul stil bolsevic. Inclusiv prostul de trump a fost pus tot de ucigas. Si brexitul tot ucigasul l-a maiestrit. Greseala a pornit de la obama care nu i-a dat pula la supt putinei cand s-a bagat in siria. Muie putin cu cacat !!!
1
6
Rusii au dreptate pt ca Trump a luat-o rau pe aratura. In dementa si aroganta sa , se cearta cu toata lumea. O fi America...America, dar sclavagismul a apus demult. O fi Trump nostalgic dupa kkk , insa nicio tara nu isi va sacrifica cetatenii ca americanii sa aiba benzina ieftina si sa impuna taxe cum i se nazare lui fandositul or. Iar daca pe la noi se trezesc unii sa trambiteze solidaritate cu unchiu' Trump, atunci sa-si trimita ei copii intrun eventual conflict armat. E usor sa-ibage pe altii la inaintare, iar smecherii..bine-mersi, prin parlament.
6
2
O sa vezi tu forta Rusia cand te trezesti cu Ivan si-ti zice: Davai ceas,davai palton!
8
6
Forta RUSIA
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218