REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rușii s-au adunat în centrul Moscovei să susțină referendumurile de alipire a regiunilor din Ucraina

Rușii s-au adunat în centrul Moscovei să susțină referendumurile de alipire a regiunilor din Ucraina

Replica API 23 septembrie 2022 | 00:00 1036

Aproximativ 50.000 de oameni participă la un miting în Piața Manejnaia din Moscova în sprijinul "referendumurilor" din Donbas, informează Interfax, citând serviciul de presă al Direcţiei din Moscova a Ministerului rus de Interne, potrivit Rador.

Manifestația are loc după ce o serie de proteste au avut loc în mai multe orașe din țară, peste 1.000 de persoane fiind reținute de forțele de ordine, ca urmare a ordinului de mobilizare parțială a populației pentru conflictul din Ucraina.

După cum informează corespondenţii Interfax, în centrul oraşului se aud cântece militar-patriotice, lozinci în sprijinul armatei ruse şi al unirii cu republicile din Donbas, scrie stiripesurse.ro.

Mulţi dintre participanţii adunaţi la acţiune ţin în mâini steaguri ale Rusiei, ale republicilor populare Doneţk şi Lugansk şi steaguri în culorile panglicii Sfântului Gheorghe.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu intenţionează să participe la mitingul-concert de vineri din Piaţa Manejnaia, a anunţat secretarul său de presă, Dmitri Peskov. "Nu, preşedintele rus va lucra la Kremlin" - a răspuns Dmitri Peskov, răspunzând la o întrebare în acest sens.

Reprezentantul Kremlinului a adăugat că şeful statului rus "are planificată o serie întreagă de întâlniri şi, din păcate, nu poate participa".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernanti romani ce asteptati?De ce nu dati drumul la fabricarea bombei atomice si in Romania?Aveti de gand sa o faceti cand vor veni bolsevicii sa va kardeasca femeili?Prea tarziu.La munca bajeti ca de-aia va platim.Incepeti rapid productia.
1
1
Rusii. Nu s-a saturat Europa sa caute diamantul in mormanul cu rahat, inca?
2
2
dementi pana la capat.Rusia, un imens ospiciu de nebuni...
11
3
Sunt bugetari si studenti ce au fost adusi cu forta. Macar copiati cum trebuie stirile astea ce exista pe BBC, EuroNews si restu de cateva ore bune. Se specifica clar ca nu a venit nimeni de dragul piticului nebun.
8
3
ii tataie kuru. S-ar putea sa aibe o surpriza de proportii. Mwie !
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218