REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

RUȘINE!!! Comercianții din Tomis III își aruncă gunoaiele pe spațiul verde

RUȘINE!!! Comercianții din Tomis III își aruncă gunoaiele pe spațiul verde

Replica API 3 martie 2017 | 00:04 336

Comerțul stradal este în floare în orașul Constanța. Acest lucru se întâmplă cu precădere în piețe sau în jurul piețelor. Comercianții vând tot ce le iese în cale de la zarzavat la ciorapi și tigări. Deși polițiștii locali acționează în permanență pentru a combate aceste aspecte, comercianții tot se întorc.

În cursul zilei de joi, 2 martie, a.c., un trecător a surprins în zona Tomis III, mai multe lădițe aruncate de către comerianți pe spațiul verde. Cel mai probabil, după ce și-au vândut marfa (flori, chiloți, legume, găini, etc) au aruncat și lădițele fără nici o jenă fix pe spațiul verde.

Constănțenii nu mai vor să fie acaparați de comercianții ambulanți din piețe. Cum ajungi în piață imediat auzi „3 la 10 lei”, „țigări, țigări” ș.a. Cetățenii nu mai vor să dea nas în nas cu acești comercianți și cer să se dea amenzi usturătoare. „În piața Tomis III mizeria este mare, iar numărul celor care comercializează ilegal produse agroalimentare este mult mai mare. Se vând în continuare pe trotuare, pe cartoane și pe lăzi pește, mezeluri, găini curățate, brânză, lapte și alte produse nealimentare, iar țigările de contrabandă în cantități industriale. Noi constănțenii care locuim în jurul pieții dorim un raspuns clar. Ce vreți să faceți cu Piața Tomis III?”, susține Valentin.F.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Patronii"tarabelor si magazinelor sunt 80 la suta Tziganoi,tatari,turci,sau corcituri ale acestora.Afara cu parazitii si minoritarii din pietele Constantei!Toti tatarii venetici si-au deschis"afaceri",tziganoii din piatza Chiliei si altii asemenea lor iar producatorii locali cu greu mai gasesc un coltisor sa-si vanda marfa!Afara cu derbedeii din pietze!
0
0
Autoritatile sunt devina, punct.
2
0
Locuiesc in tomis III de peste 50 de ani si stiu f bine istoria acestei piete la inceput anii 1970 -1990 piata a fost un rai curat magazine bine aprovizionate piata producatorilor adevarati din Anadalchioi, Palazu, Ovidiu, Lumina. Dupa 1990 a inceput nebunia constructii ??? fara un plan de urbanism s-a construit piata mica fara aerisire, joasa unde producatorii sunt inexistenti sunt numai comercianti ...In spate la Mega si la Peco este o mizerie de nedescris focar de infectie si foarte multe magazine au iesire direct in acea mizerie vezi mag produse de panificatie MIZERIE
2
0
Gara e jale.plina de ciori imputite puse numai pe furat.piata grivitei e dominata de tiganai borati care bat patronii de pe zona sa ii faca sa si inchida afacerile.autobuzele sunt pline de tigani pusi pe furat.si noi romanii satam si ne uitam la ei cum se intind si pun stapanire pe zone intregi din oras.
4
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
4
3
''constantenii s-au saturat de vanzatorii ambulanti...'', dar oare nu tot ei sunt cei care incurajeaza astfel de practici ilicite!? Nefiind cerere nu va exista nici oferta. Asa ca...
3
0
Constanta este orasul tiganesc de pe litoralul tiganesc unde traiesc cativa romani. Acesti romani au impresia ca orasul Constanta ar putea deveni precum Cluj-Napoca. Fals. Acesti romani se vor diviza in cei care renunta la lupta si se muta in alte orase cu perspectiva , ceilalti se vor amesteca printre tiganime si vor asimila motive tiganesti in comportament,adica manele gratare in cimitire hotii asistenta sociala fuste inflorate. Deja se intampla. Constanta este aproape de final. Nu se mai poate trai in saracie care te imbolnaveste in fiecare zi.
5
0
Jandarmeria sa isi faca treaba. Asa scapam de hoardele de ciori si de mizeria lor. In pietele aglomerate va fi mereu si mizerie dar macar scapam de tiganime.
5
0
Va aduceti aminte cand Piata Grivitei era prospera si extrem de aglomerata, unde gaseai ce cautai si chiar era bine aprovizionata si destul de curata...acum acele vremuri sunt demult apuse.Cum a devenit tinta si interesul unei anumite etnii...majoritatea romaniilor au inceput sa evite zona. Asa s-a intamplat si cu alte piete din zone centrale. Imi aduc aminte ca acest tipar s-a intamplat si la unele cofetarii care devenisera celebre...dar dupa, romanii au inceput sa evite si in final au inchis si este istorie demult apusa. Cam acelasi lucru se intampla si cu Piata Tomis III.
7
0
dai mesaje de pe centura Georgiano?Poponar infect ce esti, faci cinste Constantei
3
4
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614