REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

RUŞINOS! PĂDUREA COMOROVA A DEVENIT TOMBERONUL DE GUNOI AL LITORALULUI - imagini!

RUŞINOS! PĂDUREA COMOROVA A DEVENIT TOMBERONUL DE GUNOI AL LITORALULUI - imagini!

Replica API 3 aprilie 2017 | 00:00 660

Mândrie a litoralului românesc, perimetru unic şi protejat de legile statului român, colţ de rai al naturii … etc. – pe scurt, Pădurea Comorova. Şi tot despre Comorva amintim că este acea pădure care a suscitat interesul investitorilor, opriţi însă de legile care au interzis defrişarea pădurii în favoarea imobilelor. Ce se întâmplă în prezent cu acest “colţ de rai”? Este un imens tomberon de gunoi al celor care o vizitează ori a celor care ocupă, vremelnic, ruinele de clădiri din incinta a ceea ce pompos denumim “Complex turistic şi baleoclimateric”.

În realitate, o ruşine şi o pată pe obrazul autorităţilor naţionale şi locale!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca v ati vedea de treaba n ati mai avea timp de circ cum va asemanati voi toti ciuma rosie!
0
0
Iar tu sigur esti un basist, cretin, imbecil, platit de grupuri de interese, sau pur si simplu, un biet prost ca noaptea. Cat de animal prost si paros sa fii sa sugi tampenia asta cu psd-ul din comorova? Bai vierme trepanat, comorova nu e localitate, ca sa aiba primar. Toti cretinii striga lozinci securiste, fara sa aiba cea mai vaga idee pe ce planeta traiesc. Sigur, moie psd, dar in cunostinta de cauza, nu ca tampitii, asa cum faci tu........
1
0
cu siguranta aveau in verificare acest obiectiv atat ziuacat si noaptea si ? ei nu suporta cionsecinte ?
0
1
Daca intrebi Garda de mediu-nu e de competenta noastra; politia locala-nu ne intra in atributii curatenia; organele locale-nu e domeniu public; s.a.m.d. Mizeria creste, educatia scade, salariile functionarilor publici se dubleaza; competentele se diminueaza; raspunderea se dilueaza pana la disparitie.
1
1
ASA este peste tot , in zonele limitrofe localitatilor . Vedeti zona de Liziera de la iesire din Constanta spre Lazu . Pubela publica . Ce dovezi mai trebuiesc pentru a demonstra cat de salbatic si needucat popor suntem??
4
1
primarul din comorova sigur este pesedist,iat cei de la mediu de la cjc habar nu au de ce inseamna mediu, ce puncte din dobrogea ar trebui igienizatesa le fie rusine,vor funcii cit mai mari dar fara muncaStarea de nesimtire este starea alesilor. ,
1
1
Echipe mixte inclusiv cu mascati daca e nevoie,amenzi usturatoare,blocari si propriri pe conturi si miscat curul din birouri functionarii lui peste!Sau va e frica ca o sa traiti numai din salariu,sefii daca fac presiuni arestati in secunda doi!
1
1
Garda de mediu si politia locala ar trebui sa mai iasa pe teren si sa vada ca incurind vom fi ingropati de gunoaiele aruncate pe oriunde de catre toti nesimtiti care se numesc chipurile OAMENI.
2
1
asta se intampla cand functionarul public nu si misca fundul din birou!
3
1
Idem si in padurea Hagieni. Deseurile colectate din Vama Veche si 2 Mai de sunt aruncate direct in rezervatia Hagieni. Nimic nou sub soare.
3
1
Da-ti amenzi usturatoare !!!!
2
1
dati amenzi !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218